Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
ŁadnaTylko gałka zmiany biegów chyba odwrotnie założona
![]()
Bardzo ładna! A z tylnymi światłami to chyba przesadziłeś, widać coś przez te czarne klosze ??
Dlaczego szkoda? 8V jest jednostką tańszą i mniej awaryjną,ponadto 8V jest bardziej dynamiczny oczywiście w normalnej jezdzie, ale za to wersja 16V będzie miała lepsze osiągi. Mowa oczywiście o takim samym silniku.Szkoda tylko że nie mam mocniejszej jednostkiJak każda 155 piękna!!!!!czarna!!cudeńko!!
!!tylko szkoda że nie 16V
![]()
alu łatwo się poleruje i tu ważna sprawa nie wolno polerować tłoków jak robią co niektórzy : Samobójstwo: mikro rysy które są na nich fabrycznie zapobiegają ściekaniu oleju i przyśpieszają odprowadzanie temp.
Nie wiem o co Ci chodzi,bo niezrozumiale napisałeś.Ale pewnie o to, że tłoki mu się pourywają(?) Lekki zamach obciąża tylko panewki i nic wiecej. Dlatego toczy się go z głową, a ich zużycie nie wpływa znacząco na żywotność silnika. Więc o urwanych tłokach możesz zapomnieć (no chyba że przesadzisz). Podcinanie płaszczy nic znaczącego nie daję, czyli gra nie warta świeczki.I wiem co mówię, a kłócić mi się tu nie chce, jeśli ktoś myśli, że się mylę, to niech robi to nadal :fuck:ziarnko do ziarnka... i nie masz fruwających tłoków i korb poza silnikiem...
Nie wiem o co Ci chodzi,bo niezrozumiale napisałeś.Ale pewnie o to, że tłoki mu się pourywają(?) Lekki zamach obciąża tylko panewki i nic wiecej.