Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
10 litrów na ostrą jazdę to nie jest dużo jeżeli weźmiesz pod uwagę, że to Wrocław. Mój kolega ma 3.0 V6 w automacie też 166 i pali mu gazu ok 22l/100 km![]()
No i co ważne niejedna benzyna dostała już w dupe na światłach
Wśrodku powyżej 2500 rpm nie słychac wcale klekotania diesla wręcz przeciwnie 5 cylindrów robi fajny dźwięk![]()
Mój kolega zawsze jak do mnie wsiada to wyłącza radio i mówi żebym dał trochę po garach bo ładniu mu bulgocze silniczek
a prowadziłes juz 166 ?? czy na razie tylko tak po prostu pytasz bo Ci sie podoba
jak nie to najpierw sie przejedz.... ja sie zakochałem po przejechaniu 150 m a po 200 wiedziałem że bedzie moja.
Ja ma średnie spalanie na poziomie 7,2 mierzonej z całego zbiornika lejąc pod korek dwa razy aby dobrze zmierzyć. Oczywiście jeżdżąc normalnie nieraz trochę bardziej dynamicznie (miasto50%/trasa50%). - 2,4jtd 138km.
Liczne rysy i odpryski miejscami do gołej blachy. I co najciekawsze grama rdzy na nich nie widać. Podwozie też w stanie idealnym.
Oczywiście![]()
Na forum.
Poza tym że Ci się podoba miej na uwadze że jeżeli sam nie grzebiesz przy aucie to mechanicy mogą Cię z torbami puścić. Mało kto przy 166 umie robić. Więc każą pół auta po kolei wymieniać![]()