Widziany, Widziana, Widziani :D

Ramek niestety nie było ale widzę ją już 2 raz jadą Sudecką i wtedy też był odzew. Może jest tu albo na alfaclubie :D

Chyba jeszcze trochę byłem zaspany ale chyba wisniowa czy jakoś tak. Jak ja zobaczę nastepnym razem to będę dokładniejszy w obserwacjach :D Czyją czerwoną 147 mijałem wczoraj na trasie do Złotoryi?? Pozdro :)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Darus widziany na Factory w kolejce w Carrefourze :P A potem jego 166 na parkingu ;)

Chyba to tutaj powinienem napisac... pozdro dla czerwonej 147 DZL xxxx zaparkowanej na parkingu w kozieglowach w wlkp.

Pozdrowienia dla właściciela bordowej 166, za którą jechałem dzisiaj (a w zasadzie to już wczoraj, tj. 23.09) na pl. Orląt Lwowskich po godzinie 16:30 :)

Kogo widzialem dzisiaj okolo 14,15 na Legnickiej w czerwonej AR 147 jadacej w kierunku PL. JP 2 ? POZDRAWIAM

Darus widziany na Factory w kolejce w Carrefourze :P A potem jego 166 na parkingu ;)
Również w sklepie widziałem...ale z daleka:)

---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:21 ----------

Pozdrowienia dla właściciela bordowej 166, za którą jechałem dzisiaj (a w zasadzie to już wczoraj, tj. 23.09) na pl. Orląt Lwowskich po godzinie 16:30 :)
Możliwe, że ja:P

pozdrowionka dla czarnej 166 przed FL DLU koło TESCO w Lubinie, rączka była.

Pozdrowienia dla właściciela poliftowej, grafitowej (?) 156 SW z ładnym kółkiem parkowanej na ul. Kolejowej w okolicach Lelewela.
Mijam tą furkę co rano idąc do pracy :)
Ramki to chyba od niedawna się pojawiły co ? :D

Widziana srebrna 156 na OP..... na wlocie do Połczyna-Zdroju (trasa 163) :)

Pozdrawiam chłopaków, którzy wczoraj ok 16, pod Koroną sprawiali wrażenie, jakby przymierzali się do rozbioru belli na czynniki pierwsze :D
Srebrna 156 na DW.

I pozdrawiam również Pociesznego (lub tylko jego samochód) mijanego dzisiaj przed 17 na skrzyżowaniu przy Młynie :)

Pozdrowienia dla właściciela poliftowej, grafitowej (?) 156 SW z ładnym kółkiem parkowanej na ul. Kolejowej w okolicach Lelewela.
Mijam tą furkę co rano idąc do pracy
Ramki to chyba od niedawna się pojawiły co ?

Coś mi się wydaje, że to o moją się rozchodzi ;)
Sama Bella pojawiła się 5 tygodni temu a ramki.... jakieś 2 tyg.
To czarna perła, ale fakt czasem w świetle ten kolor wygląda na grafit. Jak na rejestracjach DTR.... to zdecydowanie moja.
Pozdrawiam również !

sn00p, coś mi się widzi, że to swoją bellę pozdrawiasz :D
Nie no jak swoją, jak moja jest bordowa :)

Coś mi się wydaje, że to o moją się rozchodzi ;)
Sama Bella pojawiła się 5 tygodni temu a ramki.... jakieś 2 tyg.
To czarna perła, ale fakt czasem w świetle ten kolor wygląda na grafit. Jak na rejestracjach DTR.... to zdecydowanie moja.
Pozdrawiam również !
No to chyba na 100% Twoja :)
Bardzo zadbana sztuka, podjedź w którąś środę pod Most Milenijny :)
A jak się przejdziesz kładką nad Grabiszyńską na drugą stronę Tęczowej, to stoi tam mój SW :D

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót