Widziany, Widziana, Widziani :D

Jestem codziennie na ul. W. Rutkiewicz na rehabilitacji, ale wlaśnie od paru dni jej nie widziałem ;) Pozdrawiam :)

---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:28 ----------

Wczoraj mijana błękitna 156 DKL (chyba polift ?) w drodze z Wrocławia do Ząbkowic...

Nie zdążyłem machnąć... Pozdrawiam z czarnej 'jednookiej', poliftowej 147 :)

Dzieki tez pozdrawiam :) Wrocław-Kłodzko moja częsta trasa:)

Przed chwilą na Bema obok szpitala widziany Dawid_Zielu :D:D Pozdrawiam :)

nie było mnie tam :P o tej godzinie to chyba AR stała tam na parkingu, moja żona zaparkowała bo dojeżdża ostatnio tam do pracy. Pozdrawiam.

No fakt alfa sama stała na parkingu nawet chciałem obok bo musiałem do szpitala ale niestety nie dało się tam wcisnąć :)

tam często ciężko dorwać dobre miejsce, no chyba że na cwaniaka, niezależnie o którą część szpitala chodzi. Jeszcze trochę i przyozdobię AR w forumowe ramki :)

kolego ty ty się pytałeś na CB o 164?? fakt faktem że widziałem jak ktoś mrugał z focusa ale .... myślałem że światełka ;(

nie znam aż tak dobrze Złotoryi. jechałem zieloną 164 na białych felgach na DJ, w Złotoryi byłem po 17 - 17.30

Tomek (TKfoto) widziany na rowerze na ul. Mickiewicza w Jaworze :D :D :D
Pomachane i odmachane :D

Wypatrujcie mnie w Kłodzku, a niedługo i w Opolu. Jakbym przypadkiem nie odmrugał to pewnie przez mój tzw. "nieogar" heh.

bella1z.jpg

Jak ktoś pomyśli, że już ją kiedyś widział to pewnie ma rację. Kupiona od kolegi o nicku szefuni0.

Pozdrowienia dla kierowniczki ciemnej 166 na ramkach klubowych widzianej dzisiaj przed 8 rano na wjeździe na most Milenijny:)

Widziany Carlos pod Arkadami dziś o 16:20

Pzdro ;)

Dzisiaj rano ktoś zapodał mi wizytówkę ALFAHOLICY.pl pod wycieraczkę ?
Znajdzie się tutaj winny ??
Pozdrawiam ta OSOBĘ ;)

Dziś na sudeckiej w Legnicy widziana 145 na DJA były raczki z obu stron. :D

Amortyzatory
Powrót