• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
nooo właśnie z tą jazdą to kiepsko bo musze w stabilizatorze chodzić przez co nie mam wyczucia w gazie i hamulcu i w ogóle mógłbym nie zdazyć przełożyć nogi na hamulec jak była by nagła sytuacja:/

Oj to Alfa odpocznie od Ciebie trochę co :D

Pozdro Bielik :D już z daleka Cię widziałem :D

seba a widzisz nie zawsze jest czas sie spotkac a ja do szkoły ruszałem bo egzaminy mnie goniły a tak ostatnio niemam na nic czasu ciagle coś a jutro moze nad wisle sie wybiore i na pokazy lotnicze podjade
:)

noo a pokazy odwołane podobno.... ostra akcja... i to na sam koniec sie rozjebał koleś masakra...... :(
[*]

Ostatnia edycja:
Jak tam Panowie ;> kiedy jakieś spotkanko ?? :D nic się nie dzieje w tym Płocku :D

Powiedzcie mi, kogo z was widuję czasem przy Orlenie w godzinach popołudniowych w czarnej 156? :P

A nie zauważyłem. Wiem, że jeżdżą dwie białe na WP, będę musiał się uważniej przyglądać :D

Panowie lato minie a my się nawet nie spotkamy :( co jest z Wami ;> :D gdzie Wy przebywacie ;> :D

Każdy jest porządnie zapracowany:)

A co Alfy się psują i na części tak ciężko pracujecie ;> :D oj dla chcącego nic trudnego :D w tyg napewno znalazło by się z 3 godzinki na spotkanie :D

Ponownie pozdrawiam kolegę Arkadiusa widzianego wczoraj :D

Ostatnia edycja:
praca dom rodzina dzieci....:P
nooo a odnośnie naprawy alf to własnie dokończyłem robienie zawiasu przód dosżły dolne wahacze i łączniki stabilizatora górne wahacze było zmienione w zime.

teraz biore sie za wymiane oleju i filtrów i sie zastanawiam co którą wymiane oleju powinno zmienić sie filtr paliwa?

nie kupiłeś przypadkiem tej alfy z avataru z Lelic jak sie leci na sierpc?

kupić kupiłem, ale nie wiem czy z lelic, blachy i dowód oraz miejsce zamieszkania sprzedajacego mówią: Brodnica :)

Ostatniego właściciela samochodu znam z widzenia. Pożyczałem kiedyś od niego miernik lakieru, bardzo wporządku koleś. Selekcjonuje samochody zanim je przyciągnie :D. Nie wygląda na cwaniaka, który kręci bryki. No ale handlarz to zawsze handlarz. Trzeba kupować samochód z głową.

Ostatnia edycja:
No witamy nowego kolegę :D to kiedy jakieś spotkanko wkońcu ;> :D coraz więcej Nas a nic się nie dzieje

Amortyzatory
Powrót