• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no jak nie będzie padało to możemy się spotkać ja jestem jak najbardziej chętny :D spotkamy się może pod teatrem i potem pojedziemy nad Wisłę :D

jak coś to pisać tu na forum co i jak :D

No czas pokaże jeżeli będzie padało tak ok 14 więc nie warto w taka pogodę się spotykać i spotkanie przełożymy na za tydzień :)

No za tydzien przy dobrych wiatrach, moze wroce juz i tez chetnie podjade :)

ok. czyli umawiamy się że jesli bedzie padać w okolicach południa to robimy sobie inne plany - a spotkanie przekładamy, co Radkowi będzie chyba na ręke;) he he

hmm.. czyli ze niby jutro :D Mi sie wydaje ze lepiej w polowie sierpnia bo tak to sa wakacja poza tym jest zjazd w Bilograju i troche osob moze nie byc ;) ja moge jechac tylko zgadajmy sie co i jak.

Może podam swój nr koma 726 722 329 ktoś z Włocławka może się ugadać to skoczymy razem :D:D

Btw. Od 01.08.2011 do 06.08.2011 jestem nad morzem także... no niestety... nie zobaczycie tutaj MOJEJ ALFY :D:D

pewnie że można, tylko co niektorzy mieliby problemy z powrotem:) haha

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:40 ----------

-to miała byc odp. na post groszka oczywiście :-D

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

Piotrek mi bedzie bardzo na reke :)Dawno juz na spocie nie bylem :)

no spox. doskonale Cie rozumie bo pracuje w podobnym systemie co Ty, jednak na troche dłużej zjeżdzam :)

najczesciej 4 na 2, a ostatnio 2 na 2, ale teraz miesięczna przerwa

rozumiem ze mowimy o tygodniach ? 4 tyg pracujesz 2 siedzisz w domu ? To dobrze masz :) Ja mam 5-6 na 1 ale nie jest zle :)

no tak, znam Twoją rotacje.. troche długo - ale to kwestia przyzwyczajenia:) ważne że "nie jest żle" :)

No jak to sie mowi czlowiek do wszystkiego sie przyzwyczai ;) Czas szybko leci jak sie odlicza dni , godziny do domu :)

Mam nadzieje ze sie jeszcze zjedziemy jakos i pogadamy :)

Pzdr

Bardzo czesto tam jestem, więc napewno znowu sie zjedziemy i pogadamy! :)
Pozdro.

No Panowie ja to mogę wpaść :D jak będzie padało możemy jechać na parking np do mostów :D jak będzie parę chętnych osób to przyjade :D

Groszek a Ty byś tylko pił pijaq :D

Rdk_ no jak przyjedziesz to trzeba będzie się wkoncu spotkać w większym gronie :D

Ekhm... pogoda póki co nie jest rewelacyjna :D ale przecież... Nie chodzi tu nam o pogodę :D do godz. 13/14 trzeba będzie podjąć decyzję co i jak :)

Amortyzatory
Powrót