Zdjęcia felg do AR

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak masz obniżoną to się elegancko wkomponują... na seryjnym może wyglądać trochę a'la allroad... rozumiesz co mam na myśli :D
Poza tym podejrzewam, że rozmiar 17"...?
No wolałbym 17 ale 16 chyba tez by nie były złe co??
A co do obnizenia to mam zamiar działac w tym kierunku.
Tylko ze mialem taki plan ze na oryginalne alusy 16 załozyc opony zimowe( sa wytrzymalsze chyba) a na te co powyzej dac letnie!

No wolałbym 17 ale 16 chyba tez by nie były złe co??
A co do obnizenia to mam zamiar działac w tym kierunku.
Tylko ze mialem taki plan ze na oryginalne alusy 16 załozyc opony zimowe( sa wytrzymalsze chyba) a na te co powyzej dac letnie!

Tak czy siak ten wzór na Twoim aucie będzie pasował najbardziej w rozmiarze 17" (oczywiście 18" to by było coś pięknego, no ale cóż...:D)
16" będzie wyglądać na taki trochę nieudany tani tuning...

Z zimówkami dobrze kombinujesz :)

Tak czy siak ten wzór na Twoim aucie będzie pasował najbardziej w rozmiarze 17" (oczywiście 18" to by było coś pięknego, no ale cóż...:D)
16" będzie wyglądać na taki trochę nieudany tani tuning...

Z zimówkami dobrze kombinujesz :)

Ok wielkie dzieki
Bede działał w tym kierunku:D

PS:Juz mysle o tuningu a jeszcze jej nie zarejestrowałem:d

dotz shuriken, sam nad nia mysle do 156 i tylko '17 wiec do 147 bedzie idealna na pewno, przy lekkiej glebie to calkiem

szczerze polecam malowanie felg...fajny sposob na odroznienie sie od tlumu:) popros o wizualizacje i dobierz jakis fajny kolor:)

a dostaniesz ja wszedzie gdzie szanujacy sie sprzedawca handluje felgami :)

ja bym powiedział słabo
18" do GT - sztuk - jeden :lol:

kurcze tyle jest takiego towaru dla japoncow i niemcow a dla nas kicha...a my tez przeca w panstwach osi byli:D

Amortyzatory
Powrót