Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdro dla Snoop'a ( lotnicza) - nie spałem za kierownicą jak kiedyś, oraz dla Łysego na rondku koło stadionu - wszystko dziś około 14 - wracałem z egzaminu z matematyki - poszło dobrze może nawet bardzo dobrze :)

Pozdro :) Łapki były.

pozdrowionka dla granatowej AR 147 na tablicach DGL w Lubinie na skrzyżowaniu z ul. Traugutta przepuszczałem kierowce :)

Ostatnia edycja:
a ja dzisiaj, ok 15 widziałam parę alf :cool:
czarna 159 (ze znaczkami ti) na parkingu dolnym w Arkadach Wrocławskich, srebrna 159 jadąca Komandorską i czarna GTV przy Arkadach, jadąca w kierunku Powst. Śl. :D
Trochę wcześniej błękitna 156 na Powst. Śl. w kierunku Piłsudskiego.

Łysy ! Kiedy będziesz 'na swoim' już ? :)

Teraz codziennie przejeżdżam obok, licząc, że Cię namierzą i d*** ! :D

Baruś, właśnie wróciłem, byłem na Opolskiej :)
Za miesiąc grill! :D

A przy okazji pozdro dla kierownika 146 z ramkami na Wandy Rutkiewicz gdy z żoną wyciągaliśmy zakupy z bagażnika- była łapka od Alfisty, ja pozdrowiłem machając torbami :)

Baruś, właśnie wróciłem, byłem na Opolskiej :)
Za miesiąc grill! :D

A przy okazji pozdro dla kierownika 146 z ramkami na Wandy Rutkiewicz gdy z żoną wyciągaliśmy zakupy z bagażnika- była łapka od Alfisty, ja pozdrowiłem machając torbami :)

To nie mogłeś zajechać do mnie ;/ ?

Popielskiego 31 :D - te domki z tyłu... :)

dziś w Jeleniej Górze ok. 23.00 stała zaparkowana na stacji shella srebrna 156 na klubowych ramkach nr DZG*** z ciekawości spytałem obsługę stacji czyje to auto,odpowiedzieli ze na pewno nie ich,bo oni jezdzą autobusami :) pozdrawiam kierowcę :)

wczoraj ok 16:00 na Maślicach widziana żółta 146, nie zdążyłem z łapką bo moja druga połówka prowadziła auto, pozdrawiam

---------- Post added at 08:20 ---------- Previous post was at 08:19 ----------

o rany cyferówka;), oczywiście żółta 145

Pozdro dla Snoop'a ( lotnicza) - nie spałem za kierownicą jak kiedyś
Faktycznie nie spałeś, aż dziw bierze :)
Ja za to musiałem mocno przyśpieszyć, żeby machnąć :D

wczoraj o godz 17:20 z Leśnicy na Wro leciala czerwona brera - pafka ? :)

dzisiaj na A4 ok 6.30 w stronę Wrocławia leciała Brerra czerwona.
też Pafka ?

pozdrawiam,
Adam

dzisiaj na A4 ok 6.30 w stronę Wrocławia leciała Brerra czerwona.
też Pafka ?
Nie, to nie ja - dzisiaj z Wrocławia nie wyjeżdżałem :)

---------- Post added at 08:10 ---------- Previous post was at 08:04 ----------

wczoraj o godz 17:20 z Leśnicy na Wro leciala czerwona brera - pafka ?

Poza dzisiejszym dniem, to ostatni raz Brerą jechałem w środę (też akurat byłem w okolicach Leśnicy) - także to nie ja. A czerwonych Brer we Wrocku jest co najmniej kilka - oprócz mojej, w ciągu półtora roku widziałem we Wrocławiu 7 rożnych czerwonych Brer :)

A ja w środę tj 29.o6. zrobiłem z kumplem trasę Kłodzko - Łódź i nie spotkaliśmy żadnej alfy :( Ale za to w drodze powrotnej miałem cały czas na oku nowego posiadacza alfy 166 :)

Ostatnia edycja:
Wczoraj jak szedłem z wiadrem narzędzi w plecaku od Praktikera widziałem na parkingu przy Piotrze i Pawle na Krakowskiej zieloną wysokopreżną 156 ze scudetto, zielonym i chromowymi żeberkami.

zeberka żeberkami,ale co ty Fierglo planujesz? Będziesz adoptował jakiś kombajn z demobilu do wyścigów:)?

156X, nie śpij na skrzyżowaniu na placu strzegomskim :) skręcałeś w lewo, ja stałem naprzeciwko i mrygałem ostro ;)

156X, nie śpij na skrzyżowaniu na placu strzegomskim :) skręcałeś w lewo, ja stałem naprzeciwko i mrygałem ostro ;)

KIEDY, JAK ?? Boże !! jeszcze trochę i będę jeździł z zamkniętymi oczami :crazy_pilot:Czy to na 100% bylem ja... jeśli nie to nie szkodzi POZDRO!! Aha i jeszcze pzdr dla Pociesznego na MM ;)

Amortyzatory
Powrót