Dawid_Zielu
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTD 20V Sportronic '03
czekam z niecierpliwością :crazy_pilot:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Panowie udało się coś załatwićPiotrek (Lipa) odbierze paczkę i roześlę do nas
Ewentualnie jeśli wyrobimy się z zamówieniem do 11-12. 06 to wtedy paczka przyjedzie na zlot do Opola gdzie ja ją odbiorę i wtedy ja porozsyłam emulatory do Was.
Na pewno wyjdzie tak że nie będziemy musieli płacić dodatkowo za przesyłkę
![]()
Widzę, że opcja karta4gb jest popularna jednak. Jeszcze mam dostać wycenę opcji bez karty. pewnie będzie jakieś 10zł mniej
ATTENZIONE!
Wciąż nieustalona jest kwestia dystrybucji, jeśli jest ktoś w WWA kto się podejmie będzie miło, jeśli nie - panowie będą musieli to do mnie przysłać, co zwiększy koszt (jednorazowa przesyłka pakietu) który nie został ustalony.
Także poproszę o maile:
Nick z forum:
Imię i nazwisko:
Adres:
E-mail:
OPCJA: MP3 / MP3+2GB / MP3+4GB
Gdy koszt będzie powiększony o przesyłkę, zorganizujemy szybkie przelewy. Jak ktoś nie przeleje na czas postaram się wyłożyć.
PRZESŁANIE MAILA TO DEKLARACJA CHĘCI ZAKUPU NA ZASADACH KODEKSU KOLEŻEŃSKIEGO I OBLIGACJA DO ODBIORU SPRZĘTU
mój mail to michalakg na serwerze gmail po kropce com
Sklep internetowy audiostrada.pl jest obecnie w przebudowie. Informacje o produktach oraz ceny moga być błędne. Przed zakupem prosimy o kontakt mailowy w celu potwierdzenia zamówienia.
[FONT=Verdana, Helvetica, sans-serif, Switzerland]Przesyłki o wartości przewyższającej kwotę 300 złotych przesyłamy na nasz koszt. Przy zamówieniach poniżej 300 złotych koszty przesyłki pokrywa Zamawiający.