Zmieniarka MP3

czekam z niecierpliwością :crazy_pilot:

Panowie udało się coś załatwić :) Piotrek (Lipa) odbierze paczkę i roześlę do nas :) Ewentualnie jeśli wyrobimy się z zamówieniem do 11-12. 06 to wtedy paczka przyjedzie na zlot do Opola gdzie ja ją odbiorę i wtedy ja porozsyłam emulatory do Was. :) Na pewno wyjdzie tak że nie będziemy musieli płacić dodatkowo za przesyłkę :)

Dodatkowo 1,40 zł to nie problem. Za przesyłkę do kolegi zapłacimy np. 21 zł/15 chętnych.
Ktoś kto będzie do nas rozsyłał zmieniarki nie zrobi tego charytatywnie bo z jakiej racji czyli z 10 zł trzeba doliczyć za jakąś paczkę priorytet.
ps. e-mail wysłany

Ostatnia edycja:
Widzę, że opcja karta4gb jest popularna jednak. Jeszcze mam dostać wycenę opcji bez karty. pewnie będzie jakieś 10zł mniej ;)

ATTENZIONE!
Wciąż nieustalona jest kwestia dystrybucji, jeśli jest ktoś w WWA kto się podejmie będzie miło, jeśli nie - panowie będą musieli to do mnie przysłać, co zwiększy koszt (jednorazowa przesyłka pakietu) który nie został ustalony.

Także poproszę o maile:

Nick z forum:
Imię i nazwisko:
Adres:
E-mail:
OPCJA: MP3 / MP3+2GB / MP3+4GB

Gdy koszt będzie powiększony o przesyłkę, zorganizujemy szybkie przelewy. Jak ktoś nie przeleje na czas postaram się wyłożyć.

PRZESŁANIE MAILA TO DEKLARACJA CHĘCI ZAKUPU NA ZASADACH KODEKSU KOLEŻEŃSKIEGO I OBLIGACJA DO ODBIORU SPRZĘTU

mój mail to michalakg na serwerze gmail po kropce com

359zl+4gb gratis

Pogratulowac zmyslu negocjacynjego , oryginalnie zmieniarka byla po 377 z darmowa wysylka. Wy w 20 osob utargowaliscie do 359zl + jeszcze chcecie po 10 zl na przesylke zbierac czyli zmieniarka wychodzi 369zl . Geniusz handlu poprostu . Juz kit z tym ze olaliscie i wysmialiscie tych ktorzy maja jakies pojecie o handlu i negocjacjach i zabraliscie sie do tego od dupy strony najlepsze jest to wasze nieprzemyslane dzialanie wlasnei spowowdowalo iz audiostrada podbila cene na 399zl . Gratulujemy i dziekujemy

Nie chciałbym być niegrzeczny,nie jest to moją intencją,ale niestety mój szanowny przedmówca ma prawie całkowita racje?!
Tyle negocjacji i 10-20zł rabatu? Z drugiej strony niestety te cwaniaczki z audiostrady wiedzą i wykorzystują monopol podobnie jak ludlink!
Ale można to było trochę inaczej rozegrać?!

Za 377 była zmieniarka do Blaupunkta, która nie działała, jak Audioostrada się przekonała. Zmieniarka została wysłana na modyfikację softu, co podbiło cenę. Po raz kolejny podkreślę, jak ktoś nie chce kupować to nic go to nie obchodzi. A ty freel4ncer jak jesteś takim mega handlowcem zajmij się dystrybucją urządzeń, zbijesz fortunę na nas.

Tylu fafowców od handlu, ale jak było trzeba się podjąć to chętnych nie widziałem. Polsko, ojczyzno moja...

Z ceną to źle załatwiliście, ja napisałem do kolesia z allegro i tak mi odpowiedział:

Witam

Przy zamowieniu minimum 15 sztuk mozemy zaproponowac nastepujace ceny:
349 zł + gratis karta 2 GB
359 zł + gratis karta 4 GB

Tak więc jak koleś z allegro może za tyle sprzedawać to za ile bezpośredni importer? Koleś z allegro tego za darmo nie robi (ma 10~20% marży na bank)

Geniuszu negocjacyjny, pisałem Ci może 2 strony wcześniej, że pisałeś do tego samego "kolesia", bo na allegro sprzedaje to audiostrada...

Pan widocznie był bystry i zorientował się że chodzi o ten sam temat, bo wysłał Ci kopię tego co i ja dostałem. Różnica w tym, że ja dalej negocjuję i dodatkowo, ZA DARMO (uwaga skąpcy, macie jeszcze jeden gratis!) staram się zorganizować wysyłkę, dodatkowe opcje, zbieram osoby, wygląda na to że mamy ponad 15 osób więc i cena może być lepsza.

Ale ja wiem, łatwiej zasiąść do komputera przy kawie i pojeździć po ludziach, od razu człowiek ma lepszy dzień.

Nie wiem tylko czy obrażacie nas negocjujących, wszystkich kupujących czy producenta/importera (niemiło wypowiadać się o danych rabatach kompletnie bez wiedzy o realnym koszcie produkcji i zakupu urządzenia).

Ostatnia edycja:
Jako ze nie reprezentuje zadnej ze stron ale sledze watek to chcialbym ukrocic te przepychanki i podsumowac.

Jak ktos potrafi to niech zalatwi lepiej, chocby pielgrzymka do chin. A jak nie to morda w kubel bo Ci co zamowili sa wdzieczni za taki obrot sytuacji!

Nie interesuje tu nikogo to co ktos BY ZROBIL tylko kto co ROBI OBECNIE. Jezeli ktos ma jakies zlote rady to niech sie pochwali efektami a nie pitoleniem.

P.S. Dzialaj zuwik i nie wdawaj sie juz w polemike.

można już oszacować kiedy będzie można zaopatrzyć się w tą zmieniarkę na warunkach które są negocjowane??

Kurczę, Dawid... No chciałbym móc coś powiedzieć, ale chwilowo panowie z audiostrady milczą... jak dziś nie odpiszą na moje pytania o dostępność, czas realizacji itp. to do nic hzadzwonię i niezwłocznie napiszę na forum oraz mailem do osób zamawiających

no ja bym się nie chciał wpierdzielać w negocjacje ale można było wyciągnąć od nich jeszcze jakiś gadżet gratisowo... bo biorąc pod uwagę, że było za 377 z wysyłką a na koniec wyszło 359 + rozsyłanie i to przy 15 osobach no to rzeczywiście szału nie ma... oni na pewno nie mają na tym 10% zysku tylko pewnie dużo więcej bo by im się to nie opłacało a przedstawili taką ofertę bo pewnie wyczuli pieniądze i chętnych... no i teraz jeszcze jak za 399 wystawili to mają podstawę żeby powiedzieć, że za 359 to bardzo dobra oferta...

wyszła trochę dupa, no ale nic, za ile będzie za tyle się kupi i chyba dalej już nie ma co kombinować

Tak jak mówisz/piszesz zonkil90, Ci goście z audiostrady ta niezłe cwaniaczki nie to że podnieśli cenę zmieniarki to jeszcze dowalili opłatę 15 zł za przesyłkę Poczta Polska (było 0 zł) gdzie w przypadku zmieniarki dla [FONT=Verdana, Helvetica, sans-serif, Switzerland]MiTo 159 156 147 GT ceny nie zmieniły się.
Z drugiej strony audiostrada zasłania się w "warunki sprzedaży"

[/FONT]
Sklep internetowy audiostrada.pl jest obecnie w przebudowie. Informacje o produktach oraz ceny moga być błędne. Przed zakupem prosimy o kontakt mailowy w celu potwierdzenia zamówienia.

oraz
Przesyłki o wartości przewyższającej kwotę 300 złotych przesyłamy na nasz koszt. Przy zamówieniach poniżej 300 złotych koszty przesyłki pokrywa Zamawiający.
[FONT=Verdana, Helvetica, sans-serif, Switzerland]
No ale cóż taniej chyba nie nabędzie się amulatora zmieniarki CD.
Żuwik czekamy na odpowiedź co z wysyłką.
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Niezłe negocjacje, zamiast obniżyć cenę to ją podnieśliście ;-)

Pisalem to od samego poczatku nawet dalem rade jak to zalatwic ale madralinscy z forum mi nawrzucali a potem moje posty poszly w kosmos.
I niech tu sie nikt nei zaslania ze on chociaz organizuje i robi cos w tym kierunku bo poki co to tak zrobil ze wszyscy wyszli na tym jak Zablocki na mydle. Jak sie czegos nie umie to sie za to nei zabiera a w handlu liczy sie "poker face" :D a nie rozglaszanie na publicznie dostepnym forum ze jest sie tak napalonym na towar ze nawet za wyzsza cene by sie go lyknelo . A potem taka osoba zasiada do "negocjacji" no ubaw po pachy :D
No chyba ze jest tu drugie dno tej sprawy , po przeczytaniu jak zuwik broni audiostrade w poprzednich postach do glowy przychodza rozne teorie :D

Ostatnia edycja:
Tak sobie zajrzałem i widzę dziwną sytuację. Jeśli sprzęt kosztował 377zł a przy zamówieniu dla 15 osób firma schodzi o 18zł ale dorzuca koszt wysyłki 15zł czyli realnie cena obniża się o 3zł (słownie trzy złote) to jest to kiepska promocja.

I nie mam tu pretensji do nikogo. Jedynie należy zauważyć że dystrybutor zwyczajnie sobie pogrywa - monopolistyczne praktyki.

Ostatnia edycja:
Widze ze temat sie rozwinął o wiele niepotrzebnych postów. kto sie zdecydował jego sprawa i nie ma co roztrząsać wg. mnie. Ja zrezygnowałem już na początku bo troche czułem ze beda komplikacje jakieś, poczekam az się uspokoi, rynek się trochę nasyci to i może cena spadnie jak towar nie będzie już taki gorrący:) Wiec Panowie ostudźcie emocje:)

Amortyzatory
Powrót