Widziany, Widziana, Widziani :D

* w ostatnich dniach ustrzelone (z ramkami) na przechadzce, bądź z tramwaju:

-> DW754LN (srebrna 156SW)

-> DDZ7H56 (czarna 147 przed liftem :))

-> DW382GA (bardzo ładna - ramek chyba nie było, ale widać, że zapaleniec nią jeździ - błękitna Azurro Fantasia z bananowymi skórami i ciemnymi lampami z przodu)

Przyznawać się ! KTO TO ? :)

Pozdrawiam,
Wojtek

ja dzisiaj machalem kierownikowi czerwonej 146 DZL widzianej na świeradowskiej- poł metra zza okna reke wystawialem a efekt żaden :D wniosek taki, że wymaluje sobie chamsko pomaranczowe pasy wzdłuż, obkleje sie odblaskami i założe jaskrawo żółte fele :D dodatkowo co by mnie bylo widac z daleka pomaranczowy kogut na dach :D

zrób auto w macie i efekt będzie taki sam :)

* w ostatnich dniach ustrzelone (z ramkami) na przechadzce, bądź z tramwaju:

-> DW754LN (srebrna 156SW)

-> DDZ7H56 (czarna 147 przed liftem :))

-> DW382GA (bardzo ładna - ramek chyba nie było, ale widać, że zapaleniec nią jeździ - błękitna Azurro Fantasia z bananowymi skórami i ciemnymi lampami z przodu)

Przyznawać się ! KTO TO ? :)

Pozdrawiam,
Wojtek

Czarna przed liftem to ja :) Gdzieś Ty mnie wypatrzył?

Srebrne 156 SW to ja przyznaje się:P Pozdrawiam
Czyściutka ;)

Pozdrawiam :)

---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

Czarna przed liftem to ja :) Gdzieś Ty mnie wypatrzył?
Na parkingu koło na osiedlu ;) Dwa dni pod rząd (wieczorem :)). Prawie taka jak moja - nawet felgi te same - tylko Ty przed FLem i mocniejszy silnik ;)

pozdrowienia dla pary w 155 DBA - po machane odmachane, srebrna 147 DJE - wjeżdżał kolega za mną na tesco w JG, zielona 156 SW DW z lexus look na Wincentego Pola w JG, srebrna GT DJE na Wojska Polskiego

Dziś pod Karolinką w Opolu sreberko 156 OP 76696

---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:45 ----------

Oczywiście obecni na mini mini spociku na Partyzanckiej :)

Pozdrawiam Kierownika i pasażerkę czerwonej 147 na blachach OKR widzianą dzisiaj około 18:45 na skrzyżowaniu Partyzanckiej i Wrocławskiej. Pomachane - odmachane.
Pozdrawiam również Kierownika srebrnego Spidera widzianego około 20:15 na odcinku Górki-Winów. Pomigane - brak reakcji.

No i oczywiście Zarząd Opolskich Alfaholików widziany na mikro spociku na Partyzanckiej ;)

dzis na trasie Lubin -> Wrocław - GT wisniowa na blachac DGL - pozdrawiam :)

wczoraj w Leśnicy ok. 18 czarna Giulietta na DW - pozdrawiam :)

Wczoraj widziałem 3 giulietty (3 różne) w ciągu 15 minut jadąc z Długołeki na Stabułowice ;) Coraz więcej tego jeździ ;)

Amortyzatory
Powrót