• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

spotkać się warto

Nie było najgorzej, chociaż liczyłem na większą frekwencję-chociaż taką jaka była na liście :)
Może następnym razem będzie więcej :D
Jak znajdę chwilę czasu, to wrzucę zdjęcia ;)

Ostatnia edycja:
mnie zmogło zapalenie krtani :-( , a koszyczek piknikowy był przygotowany :-)

8 maja zapisałam w kalendarzu :-) tylko gdzie ? może gdzieś nad wodą tym razem dla odmiany ? (jeziorko) kocyki,kosze piknikowe i majówka jak trzeba i dzieciaki sie nie będa nudziły :-)

żżżżeeee gdzie? ... W sumie Głębokie też nad wodą hehehe :)...
Ja się piszę , czekam na propozycje :)

Ja również jestem otwarty na wszelkie propozycje:)

moze znacie inne ciekawe miejsca na "piknik alfa family"

A może pub bez naszych kochany alf. Piwko się wypije obgadamy co trzeba zrobić w naszych alfach. To już maj więc może będzie na tyle ciepło żeby pod parasolami wypić zdrowie naszych autek. Co wy na to, chyba takiego spotkania dawno nie było. Napewno lepiej byśmy się wszyscy poznali.

Proponuję Teatr Letni 27.05 wspólny wypad na koncert Drupiego he he.No wiecie włoska motoryzacja i muzyka.Tornerooooo

No chłopaki trzeba troszkę wyluzować, więc co wy na to? Pisać proszę bo muszę wiedzieć czy wolne brać na 9,10 maja :) Oczywiście 8 na rano żeby wieczorkiem z wami obgadać parę spraw :)

No ja w połowie maja już belli nie użyje, będzie metamorfoza tak jak mówiłem. Chyba że ktoś chce mnie zabrać :)

Ostatnia edycja:
Pewnie, że można. Nawet gorącej czekolady jak będzie zimno, aczkolwiek chyba lepiej zrobić grilla z samochodami i otworzyć sezon piknikowy.

Pewnie, że można. Nawet gorącej czekolady jak będzie zimno, aczkolwiek chyba lepiej zrobić grilla z samochodami i otworzyć sezon piknikowy.

Jestem za, tym bardziej, że jest mnóstwo osób spoza Szczecina, które i tak jakoś muszą dojechać. A kto będzie miał życzenie, ten piwko i tak wypije:)

Spot pubowy jak najbardziej :) pivko czy cos mocniejszego zawsze chetnie :)
a grill nad jeziorem też można uskutecznić :) głebokie, binowo, marianowo, jest tego troszke w okolicy :)

To jakie konkrety? ...
Ja jak narazie jestem pogrążony :( Rozwaliłem miskę... mam nadzieje że jakoś uporam się i pojawie się też ... :)

A może pub bez naszych kochany alf. Piwko się wypije obgadamy co trzeba zrobić w naszych alfach. To już maj więc może będzie na tyle ciepło żeby pod parasolami wypić zdrowie naszych autek. Co wy na to, chyba takiego spotkania dawno nie było. Napewno lepiej byśmy się wszyscy poznali.

Jestem za :-)

---------- Post added at 11:31 ---------- Previous post was at 11:30 ----------

Proponuję Teatr Letni 27.05 wspólny wypad na koncert Drupiego he he.No wiecie włoska motoryzacja i muzyka.Tornerooooo

również jestem za

---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 11:31 ----------

Ja się na piwko nie piszę - nie piję :)

Ja też nie ale zawsze może to byc kawa lub cola

---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:32 ----------

Ale za tym jestem najbardziej,żeby to był piknik nad jeziorkiem, a znam miejsce na jeziorkiem W Strzeszowie w okolicach Trzcińska Zdrój (Chojna),jest tam duuuuuużo miejsca na nasze piękności oraz duuuuuuużo zieleni i plaża piaszczysta nad samą wodą.Cisza ,spokój,poprostu anielski odpoczynek.Tylko musimy sie umówić na przykład w Trzcińsku Zdroju albo w Szczecinie i razem pojechać.Ja poprowadzę.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót