Widziany / widziana

pozdr dla wlaściciela srebrnej 156 RJA ..., która wczoraj urządziła spota ze srebrno-niebieską 159, (ich nie pozdrawiam) przy zjeździe na Malawe koło Auchan.

;)

Niezle:D:D:D

Ja też śle pozdrowienia do kolegi ze 156-ki RPZ... spotkanego na wylotówce z Rzeszowa w stronę Przemyśla, w ostatniej chwili zdążyłem pomachać;)

Pozdrawiam koleżanke z czerwonej mito, którą gdy pozdrowiłem dziś na lwowskiej, pokazala mi środkowy palec ;*

Pozdro dla srebrnej 156 RZ która cofała na Sanowej w Leżajsku :D (nie miała ramek to nie wiem czy ktoś od nas) i dla 166 przejeżdżającej dzisiaj przez Kuryłówkę (nie zauważyłem tablic)

pzdr dla Weloo - wczoraj koło zapory ok 16.

Pozdro dla Piotr C, którego widziałem dzis na skrzyzowaniu Lisa Kuli z Dąbrowskiego. Ja Ciebie widziałem Ty mnie nie bo jechałem prawym pasem i inni mnie zasłonili:/ Z tego co widziałem to wymieniłem spojrzenia z Twoją żoną albo mi się zdawało;)
Pozdrawiam równiez kierownika 166 po FL ciemny kolor mijanego dziś ok. godziny 9 30 na obwodnicy Sędziszowa Małopolskiego - kolega bez ramek ale łapkę podniósł i odmachał na mój gest;)
Dziś widac miałem szczęście do 166;D

Pozdro dla Wela, widzianego koło reala, zauważyłem Cie w ostatnim momencie hehe ;)

Pozdrowionka dla kolegi w czarnej 155 RJS....w krosnie w czwartek po poludniem na skrzyzowaniu ul. zrecinskiej z podkarpacka,pomachane-odmachane

piotr54 pojawiły się u Ciebie ramki i wyjaśniła się sprawa która 155 na parkingu jest Twoja;) Pozdrawiam oczywiście (fajny kolor nowej Alfy);)
Pozdrawiam kolegę Zibi widzianego(przynajmniej tak mi się wydaje że to Ty) dzisiaj w P-ślu na Jagiellońskiej ok 12godz., oraz chyba nie zrzeszonego kierownika ładnej 147 FL, koło której pozwoliłem sobie zaparkować na parkingu obok muzeum w P-ślu;)

Załączniki

• IMG_0710.jpg
    IMG_0710.jpg
    391.7 KB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
A ja pozdrawiam z dziś właściciela:

1. 146tki złotawej parkującej przy starzyńskiego 2 :)
2. 156 oliwkowo zieloną na ramkach widzianą dziś koło kantoru na Grotgerra
3. 156tke srebrnej na blachach RJA, którą dziś upolowałem koło Akademickiej 2, gdy zajeżdzałem z pizza Peugeotem, a właściciel wsiadał do auta :)
To nie wszyscy, ale już nie spamiętalem hehe :)

Edit:

4. 156tke zielono - oliwkową widzianą dziś zaparkowaną przy nowosądeckiej :)

...Pozdrawiam równiez kierownika 166 po FL ciemny kolor mijanego dziś ok. godziny 9 30 na obwodnicy Sędziszowa Małopolskiego - kolega bez ramek ale łapkę podniósł i odmachał na mój gest...

Pozdrawiam ponownie :)

piotr54 pojawiły się u Ciebie ramki i wyjaśniła się sprawa która 155 na parkingu jest Twoja;) Pozdrawiam oczywiście (fajny kolor nowej Alfy);)
Pozdrawiam kolegę Zibi widzianego(przynajmniej tak mi się wydaje że to Ty) dzisiaj w P-ślu na Jagiellońskiej ok 12godz., oraz chyba nie zrzeszonego kierownika ładnej 147 FL, koło której pozwoliłem sobie zaparkować na parkingu obok muzeum w P-ślu;)

Alfa Lucas-witam,tak to moja ale ta zielona tez byla moja,do incydentu na Sheelu.Dzieki za pozdrowionka,do zobaczenia he he he Kolor podobny do Twojej??
Pozdrawiam rowniez kolege w 147-czarnej na numerach F-........[chyba french] pomachane -bez odzewu na podkarpackiej

piotr54 miałem dylemat jeszcze z jedną 155 która stoi przeważnie po drugiej stronie parkingu(bordowa) ;) A kolor podobny tylko moja trochę chyba pod zieleń zalatuje;)

Pozdrawiam kierowce granatowej Alfy 146, która stała dzisiaj kilka godzin koło przystanków MKS w Krośnie na przeciwko Fulla.
No i oczywiście podziękowania dla Sabiny za odwiedziny :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót