Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdro dla 156x, widzianego na Klecińskiej o 16:20 ;)

Pozdrowienia dla kolegow z czarnej 155 mijanych dzisiaj kolo 17 na krzyzowce na Nowym Dworze

Pozdro dla 156x, widzianego na Klecińskiej o 16:20
hehe dzięki - coś mi się wydaje że często podobnie będziemy sobie pisać ;) aaaaa i pewnie w koreczku stałeś co?? ja rano Ty popołudniu... w przyrodzie nic nie ginie ;)

hehe dzięki - coś mi się wydaje że często podobnie będziemy sobie pisać ;) aaaaa i pewnie w koreczku stałeś co?? ja rano Ty popołudniu... w przyrodzie nic nie ginie ;)

Ku memu zdziwieniu korek był dopiero na estakadzie, a tak czyściutko ;) Poza tym jechałem jako pasażer Matiza to mogłem sie rozglądać :D ;)

Po raz kolejny widziana ta sama srebrna 156 sedan z klubowymi ramkami mijana na Opolskiej :) Powoził Pan w okularach - blachy Oławskie o ile mnie pamięć nie myli (chyba "10" na początku).

Wczoraj, skręt w Mulicką ok 15 - czy to był ktoś od nas? Czarne 156 SW.
Aha... to raczej nie był Pocieszny ;) On widziany był dla odmiany dzisiaj, jak pociskał w stronę Oleśnicy :cool:

Ostatnia edycja:
Kto z kolegów parkuje na Galeri Na Czystej czarną 156 z anteną cb na tylnej klapie?
Ramki klubowe są:)

Pozdrowienia dla kolegi w czarnej GTV na tablicach DB ... dzisiaj w Legnicy na Mickiewicza koło godziny 9:50 ;)
Co prawda byłem bez auta, ale kolega się zatrzymał na przejściu dla pieszych - pełna kulturka ;)

Pozdrowienia dla Pociesznego, widzianego dzisiaj, przed godz. 15 na Kiełczowskiej, jadącego w stronę Zakrzowa :-)

Pozdrawiam wszystkich jezdzacych trasa z i do Olawy.Moje nr to 088..

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:01 ----------

ulice Mulicka Kielczowska , Gorlicka to dawna moja parafia.

Amortyzatory
Powrót