splen
Nowy
To ja, pozdrawiam raz jeszcze. Tyle, że nie SW a sedan. Dzisiaj przed przejażdżką do Karpacza założyłem ramki i od razu kolegę z forum spotkałemDzisiaj w karpaczu widziana i pozdrowiona 156FL SW blachy DJ i klubowe ramki - kto to?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To ja, pozdrawiam raz jeszcze. Tyle, że nie SW a sedan. Dzisiaj przed przejażdżką do Karpacza założyłem ramki i od razu kolegę z forum spotkałemDzisiaj w karpaczu widziana i pozdrowiona 156FL SW blachy DJ i klubowe ramki - kto to?
A ja pozdrawiam kierowcę pięknej 156 na DKL-kach i klubowych ramkach, widzianą wczoraj w Kłodzku przy ul. Morcinka.
hehe dzięki - coś mi się wydaje że często podobnie będziemy sobie pisaćPozdro dla 156x, widzianego na Klecińskiej o 16:20
hehe dzięki - coś mi się wydaje że często podobnie będziemy sobie pisaćaaaaa i pewnie w koreczku stałeś co?? ja rano Ty popołudniu... w przyrodzie nic nie ginie
![]()
MożliweBarus91 widziałeś chyba pana janusza z oławy.
Wczoraj, skręt w Mulicką ok 15 - czy to był ktoś od nas? Czarne 156 SW.
Aha... to raczej nie był PociesznyOn widziany był dla odmiany dzisiaj, jak pociskał w stronę Oleśnicy
![]()
Możliwe
Kojarzysz nick może?
Pozdrowienia dla Pociesznego, widzianego dzisiaj, przed godz. 15 na Kiełczowskiej, jadącego w stronę Zakrzowa![]()
To był koreczek? Praktycznie normalnie się jechałoNie nie nie, ja tylko omijałem koreczek jadąc przez mosteczek na końcu dróżki nawroteczka i z powrotem na 8-meczkę i rura do przodeczku ;d