NERO2287
Nowy
- Auto
- jest- Alfa Romeo 156 FL 1.9 JTD 16V, była-alfa romeo 155 2.0 ts 16v
TI.Z jak sie nie myle to ta wersja japońska tak? całkiem inne zderzaki... o tym mowa?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
w wyścigach torowych(np. w DTM w wersji V6 Ti), napędzana na przód i tu by się przydała taka limitowana wersja DTMowska, albo z serii BTCC.
TI. Z to wersja koncepcyjna, z napędem na Q4 i silnikiem 230 koni. Wersja seryjna nazywa sie GTA Z, została wyprodukowana w liczbie 24 sztuk i oferowane były tylko w Japonii, gdyż to japończycy "dołożyli się" do "seryjnej" produkcji tego autaTI.Z jak sie nie myle to ta wersja japońska tak?

Nie wiem czy Królikowski ponownie nie sprawdza po ile chodzą
Czego nie rozumiesz? ja uważem że cena za takie auta są mocno optymistyczne i jestem przekonany że w Polsce się te auto nie sprzeda, to tak ja bym wystawił swoją za 15-20 tys i liczyłbym na sprzedażCo do ceny to andrew75 nie rozumiem cię.
Moim zdaniem jest tyle warta ile zechce zapłacić nabywca, to za ile chcesz sprzedać auto to tylko pobożne życzenia jeśli cena mocno odbiega od rzeczywistości. Ja mogę zapłacić za takie auto w dobrym stanie nie więcej jak 16 tyś za lancię deltę integrale zapłacibym prawie dwa razy więcej. Takie jest moje zdanie. Cena niegdyś nowej 155Q4 rocznik 1995 w lirach włoskich 54000 a V6 44200 więc gdzie te odniesienie ?Dobra andrew ile według ciebie jest warta alfa 155 Q4 w nie nagannym stanie??????????? bo jeżeli ja widzę na allegro integralke za 30-40tys to w życiu nie oddam swojej alfy poniżej 20tys zł.
Moim zdaniem jest tyle warta ile zechce zapłacić nabywca, to za ile chcesz sprzedać auto to tylko pobożne życzenia jeśli cena mocno odbiega od rzeczywistości. Ja mogę zapłacić za takie auto w dobrym stanie nie więcej jak 16 tyś za lancię deltę integrale zapłacibym prawie dwa razy więcej. Takie jest moje zdanie. Cena niegdyś nowej 155Q4 rocznik 1995 w lirach włoskich 54000 a V6 44200 więc gdzie te odniesienie ?
Cena w obecnych czasach V6 to góra 8000 zł to ile powinna kosztować Q4? mówimy tu o egzemplarzu w dobrym stanie i kondycji bez żadnych modyfikacji, typowy standart
Andrew ma rację chyba... IMHO taka 155 Q4 NIE JEST samochodem wyjątkowym (jeszcze).. To się zmieni za kilka lat na pewno..
Oczywiście nie twierdzę, że napęd 4x4 i silnik ~200KM nie są fajne..
Te samochody są warte REALNIE ok 20 tys (mowa o polskim rynku).
Andrew jakie to są kwoty przeliczając na złotówki?? Bo niestety jestem dosyć młodym człowiekiem i nie mam pojęcia jak to przeliczyć![]()
Jest wtedy wyjatkowe jeśli jest parcie i zapotrzebowanie na takie auto a czy ono jest na Polskim rynku? chyba akurat nie na ten modeloj powiem ci jeśli auta praktycznie nie kupisz na polskim rynku to jest chyba wyjątkowe. z resztą polskie egzemplarze a palcach rąk policzysz bez problemów.