Lista N. Sącz

Z Grybowem to tylko żartowałem bo jest w połowie drogi między NS a Gorlicami:) A kulki są nadal aktualne tylko nie wiem, czy parking pod naszą "Galeryją" nie jest za mały na tak duży zaszczyt w postaci tylu AR?! Frajdę z jazdy przy obecnym tempie remontu drogi nr 28 będziesz miał za jakieś... pół roku.

---------- Post dodany o godzinie 18:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:07 ----------
28 sobie odpuszczę i śmignę przez Korzenną, jest równiutko i przyjemnie więc się nie wymigasz;)

Prawdopodobieństwo jest tak samo duże, jak to, że któreś z nich to moje byłe uczennice:)

To, że byłe to chyba lepiej niż obecne bo to byłby już totalny żywiec:sarcastic:No chyba, że udzielasz korepetycji po godzinach?

---------- Post dodany o godzinie 22:08 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:01 ----------

jezu, dzięki:) wpadłbym ale alfe miałem dopiero drugi dzień więc chciałem się nią nacieszyć:)

jakieś wkupne trzeba przywieść??:)

Nacieszyć tzn. co:confused:, oglądasz ją tylko i pod kocyk. Cała frajda to jazda więc taka mała rundka, ze Szczawnicy do Sącza to była by dla niej tylko rozgrzewka. A za karę to następny zlot zrobimy w Gorlicach i będziesz musiał podjechać dalej:D

Nacieszyć tzn. co:confused:, oglądasz ją tylko i pod kocyk. Cała frajda to jazda więc taka mała rundka, ze Szczawnicy do Sącza to była by dla niej tylko rozgrzewka. A za karę to następny zlot zrobimy w Gorlicach i będziesz musiał podjechać dalej:D[/QUOTE]

no jak powiedziałes jazda to cała frajda.. wiec do sącza troche za blisko było;)

spoko jakaś śliweczka się znajdzie:)

A jest jakiś konkretny termin na następny spot ? Bo nie wiem czy się nie doczytałem, czy tak spekulujecie narazie ? :)

A jest jakiś konkretny termin na następny spot ? Bo nie wiem czy się nie doczytałem, czy tak spekulujecie narazie ? :)

Proponuj jakiś termin to się pomyśli. Tylko żona mówi że mnie samego nie puści i mówi że ma być spot razem z żonami.....

Ostatnia edycja:
Proponuj jakiś termin to się pomyśli. Tylko żona mówi że mnie samego nie puści i mówi że ma być spot razem z żonami.....

Tylko czemu Ona się o Ciebie boi? Chyba nikt z nas nie wyglądał na "kochającego inaczej" a kobiety wśród nas były tylko na plakatach...:) Chyba jej nie mówiłeś nic o zaczątkach GG (Gorlickie Galerianki)?

Co do terminu to może być nawet za tydzień w weekend (3-4 lipiec) i wcale nie głupi pomysł z tymi rodzinami.

Tylko czemu Ona się o Ciebie boi? Chyba nikt z nas nie wyglądał na "kochającego inaczej" a kobiety wśród nas były tylko na plakatach... Chyba jej nie mówiłeś nic o zaczątkach GG (Gorlickie Galerianki)?
Nie boi się ale stwierdziła że spot za długo trwał i niema zamiaru następnej niedzieli znów spędzić sama w domu.O galeriankach nic nie wspominałem ;)

poszukuje jakiegoś Alfisty z okolic sącza który ma dostęp do kompa( sprawdzenie czy jakichs błędów nie ma) i ogólnie kogoś kto chciałby przejechać się moją bellą, porównać do swojej i wskazać ewentualne usterki itp.... jak coś to walić smiało:) najlepiej w weekand

poszukuje jakiegoś Alfisty z okolic sącza który ma dostęp do kompa( sprawdzenie czy jakichs błędów nie ma) i ogólnie kogoś kto chciałby przejechać się moją bellą, porównać do swojej i wskazać ewentualne usterki itp.... jak coś to walić smiało:) najlepiej w weekand

Jak chcesz to podjedź to Ci sprawdzę Twoją Alfinę. Pozdrawiam:)

---------- Post dodany o godzinie 21:12 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:25 ----------

Panowie a może się zbierzemy i zaatakujemy Rymanów w dniach 17-18 lipca robią grillspota? Parę kilosków w kilka alf, może być całkiem wesoło.:driver:
http://www.forum.alfaholicy.org/podkarpackie_lubelskie/31864-grill_spot_rymanow_zdroj.html

Jak chcesz to podjedź to Ci sprawdzę Twoją Alfinę. Pozdrawiam:)

---------- Post dodany o godzinie 21:12 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:25 ----------

Panowie a może się zbierzemy i zaatakujemy Rymanów w dniach 17-18 lipca robią grillspota? Parę kilosków w kilka alf, może być całkiem wesoło.:driver:
http://www.forum.alfaholicy.org/podkarpackie_lubelskie/31864-grill_spot_rymanow_zdroj.html

Ja jestem za!

Witajcie:)

Na następny zlocik z checią przyjade jak znajde wolny czas:) Jestem z Krynicy więc nie powinienem mieć problemu z dojazdem do NS :D

Z tym grillem w Rymanowie to niezła myśl ;)
A dzisiaj Kolega wiertar odwiedził nasze progi swoją 156, więc my już widzieliśmy jego nowy nabytek ;)

a to ciekawe... bo kolega Wiertar od rana siedzi w pracy:D

p.s. kurde ide na parking zobaczyć czy alfa stoi;))

Hmm... pomyliło mi się ;) tylu alfaholików nas odwiedza że mam wymówkę ;)
A dzisiaj robiłem tego nowego 1.9JTDm 150PS w 159 i namawiałem właściciela do rejestracji na forum - swoją drogą fajnie to lata po modzie ;)

spoko...wybacze:) a piątek wpadne bo jak wszystko będzie ok z silnikiem to może w niedalekiej przyszłości tęż jakiegoś małego wiruska bym wszczepił:)

Czyli masz 110KM i 275Nm - po zabiegu byłoby ok. 130-135KM i 330-340Nm ;)
Rezerwować termin? :wub:

Amortyzatory
Powrót