A
Adampoz
Guest
Pokaż mi gdzie napisałem że zakupione zostały w serwisie ???
To mi napisz jakie masz pewne źródła na poduszki ja kupiłem poduchę za 15,- ale mogłem dać za tą samą 300,-
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Pokaż mi gdzie napisałem że zakupione zostały w serwisie ???
Taa i przez przypadek zgłosił szkodę po tygodniu, czy tam więcej...Możesz też przy nieopłacalnej naprawie kogoś znaleźć który przypucuje się że zajechał Tobie drogę i wleciałeś w drzewo dasz mu 2000,- on zapłaci sobie zwyżkę OC a z ubezpieczalni dostaniesz koło 9000,- resztę powiedzą abyś sprzedał sam.
Znowu będziesz miał halo, ale jak by to napisać, nakłaniasz do przestępstwa (czyli jesteś współwinny). Przez takich kombinatorów składki na ubezpieczenie rosną, ale co to Ciebie obchodzi, samochód na ojca lub dziadka zarejestrowany, setki lat zniżek. Czy chcesz czy nie cwaniakowanie czy wcześniej czy później odbije się.
Ciekawe podejście do życia.
Wyglada tak jak na signaturzea ten stery gril bardzo polamany zawina bym go.. jeślio jest jeszczedo uzytku jaiegokolwiek