• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

lokalny Hyde Park

tak kurde bo jest grupa wzajemnej adoracji, co to sie kurde umawia na boku itepe. Koledzy widze smierdza...!!!!!!!!!!!!
Nie bedzie mnie w środe. Nie i c********** !!!!!!!!

i nie ma takiego pisania. Koniec imprezy dziekuje, dobranoc !!!!!!!!!!!!!

Ostatnią edycję dokonał moderator:
tak kurde bo jest grupa wzajemnej adoracji, co to sie kurde umawia na boku itepe. Koledzy widze smierdza...!!!!!!!!!!!!
Nie bedzie mnie w środe. Nie i choooooooooooooooooy !!!!!!!!

i nie ma takiego pisania. Koniec imprezy dziekuje, dobranoc !!!!!!!!!!!!!
ja Ci się umówie na boku to czekaj :P
no to jest nas swoje co ich w środę nie będzie :) dziękuję dzień dobry :P

nie pisze bo dostałem 5 punktów karnych i boje sie o swoje uprawnienie :D

to razem mamy 10 ?? może starczy na kawe na BP :D

2 wejscia pod biurko ;)

A ja dostałem 3 Punkty. Na którym miejscu jestem?

Po wypadku w Tychach na jedynce zablokowany ruch do Katowic, utrudniony przejazd do Bielska-Białej. Litewski tir przewrócił się, przebił barierki i zablokował dwupasmówkę koło stacji benzynowej. Niestety w tym wypadku jedna osoba, pasażer zginął.
Policja zorganizowała objazdy dla kierowców jadących do Katowic - zjeżdżamy z jedynki koło hipermarketu, potem objazd wyznaczono przez miasto i w Czułowie wracamy na dwupasmówkę.
Utrudnienia ma jedynce w Tychach mogą trochę potrwać, bo uszkodzona ciężarówka ma zerwane podwozie i jej usunięcie z drogi nie będzie łatwe - informuje śląska policja.

Ciekaw jestem przyczyn tego wypadku i dobrze że nie było więcej ofiar.

32.jpg

33.jpg

mi to sie zbior chyba wykasował :(
więc sie nie licze niestety a niema na kim nanbić bo obsrywator 717 chyba ma jeszcze bana niechwalac sie dzięki mnieee :agree::shablon_03::fans::ridinghorse:

Prywatne
Powód: Punkt 10 regulaminu
22-01-2010 08:43 bobryt 8 / Wygasło

Profil Ostrzeżenia
Powód: Punkt 11 regulaminu
29-03-2009 11:18 Administracja 8 / Wygasło

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót