E
emac156
Guest
U mnie dosyć pyli zestaw Mikoda + Ferodo Premier, ale tak czy siak zdecydowanie polecam, mimo, że zdarzy im się pisknąć![]()
u mnie dokładnie tak samo i też polecam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
U mnie dosyć pyli zestaw Mikoda + Ferodo Premier, ale tak czy siak zdecydowanie polecam, mimo, że zdarzy im się pisknąć![]()
To tak zrobię, jak kasiorkę nazbieramRzmudzior - jak ja brałem to też nie miał takiego zestawu jak chciałem ale szybkie pytanie poszło w mailu i wystawił to co chciałem kupić ( kpl tarcz + klocki )
A kupując klocki wystarczy podac rocznik i pojemność silnika, czy są jeszcze jakieś inne dane potrzebne.
moge pochwalić te nawiercane Mikody. do tego klocki TRW i bella bardzo ładnie hamuje, ale pylą strasznie
Tarcze Brembo + klocki TRW albo Ferodo, piszczą i pylą, ale hamują.
Wydaje mi się że Mikoda nie ma w ofercie tarcz do 166. Nigdzie nie znalazłem
ze swojej strony mogę napisać że w warunkach letnich też jest okMam mikody na przodzie i tyle + klocki trw. Nie piszczy nie pyli w warunkach zimowych. Nie wiem jak będą się sprawować w wyższych temperaturach. Jeszcze ich nie testowałem w 100% bo warunki na drogach nie pozwalaja. Nie żałuje tego zakupu jestem zadowolony.
Obstawiam blad w montazu : albo masz bicie piasty, albo niedostateczne oczyszczenie jej powierzchni ew. brakuje ci blach oslaniajacych tarcze. No chyba ze sam je zpsules - przegrzales ...![]()
Ciekawe czy ktos mnie przebije w kwesti zuzycia hamulców![]()
6000 km temu zalozylem nowe klocki i tarcze ( Orginaly w ASO ) i juz od 150 km przy kazdym hamowaniu sygnalizuje mi ze musze udac sie do ASO wyminic Klocki, do tego okazalo sie ze tarcze sa przegrzane(pokrzywily sie) i tez trzeba je wymienic
![]()
i znowu 2000 zldo wydania.
Hamowanie wychodzi mnie drożej niż przyspieszanie
...