J
Janusz84
Guest
Kraków, srebrne 156 na blaszkach KR ...JY
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
To lux bo narazie trzymam Alfemozna tel albo namiary na priv bo potrzebuje pare gratów.
Witam koledzy. Srebrna 156 czesto na pradniku i krowodzy. Pozdrawiam.
Wtedy tam w środę to mnie widziałeśW ostatniej chwili Cie zauważyłem
czy to możliwe że to Ciebie widziałem na światłach w środe wieczór jak skręcałem w lewo z opolskiej w strone krowodrzy ? bo machałem takiej 164, kierownik odmachał
Tak to ja rowniez pozdrawiamwracalem z AGH w tamtych stronach czesto jestem,teraz upalam rosso 155.
Wtedy tam w środę to mnie widziałeśW ostatniej chwili Cie zauważyłem
czy to możliwe że to Ciebie widziałem na światłach w środe wieczór jak skręcałem w lewo z opolskiej w strone krowodrzy ? bo machałem takiej 164, kierownik odmachał![]()
Tak to ja rowniez pozdrawiamwracalem z AGH w tamtych stronach czesto jestem,teraz upalam rosso 155.
No cóż, ciemno było to kolor mógł mi się pomylićmam inny kolor i inna rejestracje![]()
błękitny - azzuro gabbiano![]()
No to taki jasny w świetle latarni mógł mi się pomylić ze srebrnym ;p Patrzyłem teraz na zdjęcie Twojej Alfy i wnioskuje, że rejestracje to Twoją zapamiętałem tylko trochu mi się literki poprzestawiały. Pamiętałem, że jest 52U2 a Ty masz 25U2![]()