166 3.2 v6 ti

super bryka i wiedzę że pojechałeś po maksie 3.2 !! nagraj jakiś filmiki i wrzuć na youtuba jak się zbiera ;]

Piękna, też nad taką myślałem tylko zabrakło jakoś odwagi na taki silnik (koszty).

i kupiłeś 146? :D chyba inne pieniądze :]

ten silnik to cudo

gratulacje :)

Gdzieś Ty ją chłopie znalazł!!!
Pierwszy raz widze 166 po lifcie w tym kolorze. Coś pieknego, naprawde!!!
No i te serducho, ufff....
Baaardzo Ci zazdroszcze;)

piekna ,tarcze chyba tarox czy sie myle

zacna furka ,mozna z niej duzzzo wykrzesać :)

Pozdrawiam serdecznie

Gratuluję i zazdroszczę - piękna Alfa, a 3.2 V6 pobudza moją wyobraźnię :)

i kupiłeś 146? :D chyba inne pieniądze :]

ten silnik to cudo

gratulacje :)

Nie 146 mam od nowości a tą chciałem sobie kupić jako kolejną ale w końcu kupiłem mieszkanie i tak się skończyło :(

Jesteśmy w podobnej sytuacji, chyba tez będę musiał zrezygnować z Alfy i kupić mieszkanie...

Widze że nie jestem sam.. też się czaje na 166 3.0V6 ale mam wizje domku na wiosne przyszłego roku i serce walczy z rozsądkiem...Straszne są takie rozterki:)

No ta Alfka to jak dla mnie cuuudooo...kwintesencja AR...

Szkoda tylko że "Alfa" nie idzie w tą stronę:( No może z wyjątkiem Brery i 159 w 3,2V6:)

3.2 w manualu, grubo. Coraz bardziej przekonuje się przez takie perełki do 166 po lifcie :)

Może to kwestia gustu ale fajnie ta Alfa by wyglądała też na 18 calowych felgach ale szprychy które były dostepne chyba do wersji po ostatnim liftingu.

Widze że nie jestem sam.. też się czaje na 166 3.0V6 ale mam wizje domku na wiosne przyszłego roku i serce walczy z rozsądkiem...Straszne są takie rozterki:)

Ja mam teraz taką sytuację że mam możliwość kupna 3 letniej Grand Vitary od mojego ojca z duuuużym rabatem :) ale wiązało by się to z koniecznością sprzedaży mojej 146 :(.

piękne auto, ale te wizyty na stacjach benzynowych by mnie chyba zabiły przy tym silniku..

Gdzie Ty znalazłeś 166 w tym kolorze? Oglądam, oglądam i nie mogę się nadziwić :)

Amortyzatory
Powrót