Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Dzień dobry.
Dwa trywialne pytania:
- jaki holder do telefonu jest najpraktyczniejszy do Giulii i gdzie go zamontować?
- czy nie ma możliwości konfiguracji systemu tak żeby móc odsłuchiwać wiadomości głosowe whatsapp?
Pozdrawiam
Dzień dobry.
Dwa trywialne pytania:
- jaki holder do telefonu jest najpraktyczniejszy do Giulii i gdzie go zamontować?
- czy nie ma możliwości konfiguracji systemu tak żeby móc odsłuchiwać wiadomości głosowe whatsapp?
Pozdrawiam
Ja używam broditt dedykowany pod auto i pod telefon.
Dobrze widać łatwo się wkłada/ wyciąga i miejsce mocowania tez jest ok.
Niestety Siri nie działa w Polsce
Ja używam broditt dedykowany pod auto i pod telefon.
Dobrze widać łatwo się wkłada/ wyciąga i miejsce mocowania tez jest ok.
Niestety Siri nie działa w Polsce
To jeszcze dopytam o pierdołę.
Próbowałem podłączyć telefon do android auto przez kabel i co chwilę zrywa mi połączenie.
W trybie "jest, nie ma, jest, nie ma". Czy to wina kabla?
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.