nie, mój post był o czymś innym, o tym że w końcu udało się mi wejść, od 4 miesiecy, bo zwykle albo żadna strona się nie ładowała, albo hasło nie działało, a próby resetu do niczego nie prowadziły. mapa zapewne jest ta sama którą pobierałem w 1 połowie grudnia, wtedy też pisali że to 24.0.0 a przy wgrywaniu do auta było już 23.0.1 i data 6.2024. Tak czy siak w tym wątku jest wiele osób które mają mapy jeszcze z produkcji radia - np kolega @OTTO1 który wysyłał mi screenshota wersja 4.0.0 6.2018!!! i miam nawet dla niego przygotowanego pendriva z 23.0.1 żeby miał cokolwiek w miarę aktualnego (bo HAS wymaga autostrad/ekspresówek w mapie a jednak trochę tego w PL i nie tylko się pobudowało)
To że nie ma map nowszych na maps.mopar.eu i problemy z wgraniem map 25.0.0 albo świadczy o bałaganie, albo o tym że właśnie pracują nad faktycznymi licencjami na dany VIN - podobnie było w drugiej połowie 2020, serwisy nie działały miesiącami a jak naprawili, to już mapy do przedliftowych aut nie wgrywały się jeśli VIN się nie zgadzał. tak więc wersja 23.0.1 może być ostatnią jaką wgrają Ci co dokładali radia poliftowe do swoich przedliftów (ja), albo dla tych co mają auta z USA gdzie nie da się dokupić subskrybcji EU