Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Utraciłem wszystkie usługi Live. Zrobiłem sobie print screen z VINem który był przypisany do radia więc to nie byłoby problemem, pytanie czy w ASO mogliby wpisać inny VIN do radia niż jest w aucie.
Po pierwsze w ASO będą próbowali wpisać VIN samochodu, w moim przypadku bez powodzenia. Po drugie VIN utraciłeś raczej po osiowaniu proxy. Po trzecie usługi live są przypisane po VIN samochodu. A po czwarte usługi live dla uconnect 6.5" wg mojej wiedzy już wygasły i FCA (konsultowałem) nie przewiduje ich dalszego wspierania. Pozostaje więc cieszyć się z tego co masz (navi, Alfa performance).
Jakim cudem? Na http://driveuconnect.eu faktycznie po wpisaniu VIN mam, ze do 12/2022 a na infolinii FAP, ze do maja 2021 :/
To ciekawe info. A jaką masz datę produkcji/aktywacji usług. U mnie wygasło równo pięć lat od daty produkcji.
2018. Sprawdziłem i usługa kończy się 31.12.2022. Dzisiaj pojeżdżę i zrobię jakiś zrzut ekranu ;-)
I to jest odpowiedź, ograniczenie czasowe bez możliwości przedłużenia. Przynajmniej tak to wygląda.
Ale, co ciekawe, jeszcze we wrześniu, może w sierpniu, data wygaśnięcia była ustawiona na 31.12.2021.
tylko u mnie to było tak, na pendrive wgrałem ten plik swdl.iso, script.lua oraz folder splash do którego dopiero dołączyłem grafikę 800x480 format png.nazwa pliku graficznego alfa-romeo Pendrive podłączałem dopiero jak radio się całkowicie załadowało czyli połączyło z telefonem. Od tego momentu około minute i pojawia się info o aktualizacje na które odpowiadamy NIE. I na tym koniec. W innych konfiguracjach jak próbowałem było bez rezultatu.