Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzięki. Nie wiem jakim cudem z tyłu mam właśnie szaro/srebrne a z przodu prawie białe z ciemnym napisem "Alfa Romeo"Szaro/srebrne z czarnym napisem.
Tylko do aso więc tylko tam ktoś mi musiał podmienić.Zastanów się, gdzie oddawałeś samochód.
Dzięki. Nie wiem jakim cudem z tyłu mam właśnie szaro/srebrne a z przodu prawie białe z ciemnym napisem "Alfa Romeo"
Nie, moim zdaniem te "srebrne" nie są w ogóle malowane, tylko nanoszony jest na nie napis.
Problem w tym, że z tyłu są srebrne/szare a tylko z przodu są prawie białe. Jeszcze w żadnym samochodzie od małego do sportowego nie miałem takiego przypadku. Zresztą tak jak piszesz, standardowe to zwykły odlew więc jak mógłby odbarwić się zacisk a napis jak nowy ?po prostu z temperatury i chemii do mycia zmieniły kolor
Problem w tym, że z tyłu są srebrne/szare a tylko z przodu są prawie białe. Jeszcze w żadnym samochodzie od małego do sportowego nie miałem takiego przypadku. Zresztą tak jak piszesz, standardowe to zwykły odlew więc jak mógłby odbarwić się zacisk a napis jak nowy ?
W giulietcie nie było brembo na 305Jest to o tyle dziwne, że skoro masz tarcze 305 mm, to mogliby przełożyć z Giulietty, ale... w Giulietcie też nie było chyba opcji białych zacisków. Sprawa dla Archiwum X.
Samochody pielęgnuje mi tylko jedna firma detailingowa i nigdy nie miałem problemów. Podejrzewam, że to raczej kwestia odlewów. Ponoć z przodu brembo a z tyłu continental ale może z nerwów źle zrozumiałem i to chodziło o klocki.czasem cuda sie dzieją- ja np z doświadczenia unikam wszelkich preparatów typu krwawa felga i innego badziewa- lata w detailingu nauczyły mnie że robi to więcej szkody niż pożytku- potem ludzie dziwią się że przedwcześnie rozłażą się klocki lecą łożyska parcieją gumy w przegubach i wahaczach. to właśnie to- zaciski z przodu i z tyłu na początku mają podobny kolor ale pewnie inny rodzaj odlewu i materiału jest z przodu i z tyłu i stąd problem.
widziałeś w Giuletcie zaciski Brembo na tarczy 305? - takich nie było zaciski brembo były tylko na tarczy 330.
Samochody pielęgnuje mi tylko jedna firma detailingowa i nigdy nie miałem problemów. Podejrzewam, że to raczej kwestia odlewów. Ponoć z przodu brembo a z tyłu continental ale może z nerwów źle zrozumiałem i to chodziło o klocki.
Nie miałeś czasami myjni w Millenium Hall ?może- detailingiem zajmuje sie od ponad 12 lat i sporo widziałem - dedykowana chemia do kół felg jest baaardzo agresywna - owszem pięknie domywa ale ma drugie dno- do tego użycie myjki cisnieniowej i zapychasz ten syf we wszystkie zakamarki- ja tego od lat nie używam (zadbaneauto.pl)