Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A jak jest teraz?Zrobiłem podłogę. Miała dwie dziury. Teraz jest ideał![]()
Jak można zapomnieć o tak dobrym aucie?!Szacun za wytrwałośćja już dawno zapomniałem o 145
NiestetyTrzymaj i dbaj, bo znikają w zastraszającym tempie![]()
Była zrobiona solidnie i porządnie zabezpieczona całość. Nadal bez dziur!A jak jest teraz?
U mnie było tak, że jak zrobiłem jedne dziury, to po roku były dziury obok.. I taka zabawa w ciuciubabkę. Niestety nie widziałem nadziei i auta się pozbyłem. Ale było ciężko się rozstać po 13 latach..

Nie chciał bym jej potrzymać do zimy/ wczesnej wiosny? Odłożyłbym decyzję o zrobieniu kat A i zakupu moto, a sprawił bym sobie spóźniony prezent na 30 urodziny
Na jesieni kończy się przegląd i OC, więc wolałbym ją do tego czasu sprzedać żeby też przyszły właściciel musi czas na ogarnięcie np tych progów.Rozumiem. Szkoda, ale teraz inne wydatki a zima/wiosna była by gotówka by spełnić marzenie, które miałem jak miałem 17/18 lat. Oby poszła w dobre ręce bo z tego co widziałem 145 z JTD nie ma na sprzedaż żadnej.