Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy mi sie wydaje czy jakos wysoko stoi? Kola to 17, opony 215/45..
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Rzeczywiście, teraz dopatrzyłem że się różnią. Z tego co pamiętam moja jest z lutego, ale jeśli na tych pierwszych była guma co obłaziła, być może ktoś wymienił jak robił flack na plastikach..na moje stoi normalnie jak na seryjnym zawieszeniu, moja z 1997 ma podobnie, wiesz z którego miesiąca jest Twoja? Zastanawia mnie czteroramienna kierownica, pokrętła nawiewów widzę że masz już zmienione jak u mnie ale kierownica jeszcze cztero-ramienna u mnie jest już trzy-ramienna i chyba taka powinna być w fazie 1b
Rzeczywiście, teraz dopatrzyłem że się różnią. Z tego co pamiętam moja jest z lutego, ale jeśli na tych pierwszych była guma co obłaziła, być może ktoś wymienił jak robił flack na plastikach..
Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
No też tak właśnie patrzę.... Trzeba będzie się rozglądaćz pokręteł guma nie obłaziła, prawdę mówiąc nie rozumiem tej zmiany bo te wcześniejsze były ładniejsze![]()
No też tak właśnie patrzę.... Trzeba będzie się rozglądać
Rezonator jest, na wentylator muszę zerknąć, co znaczy podwójny? Dwa śmigła mają być?a wentylator masz podwójny czy pojedynczy i dolot czy ma puszkę rezonatora?
Rezonator jest, na wentylator muszę zerknąć, co znaczy podwójny? Dwa śmigła mają być?
Też mam dwatak dwa śmigła w poprzedniej Gtv z 96r. miałem jedno śmigło, w obecnej 97r. są dwa, a w Spiderze ph2 z 98r. mam znowu pojedynczy![]()
Dorwałem święty grall 2.0TS PH1
Ceny za Boscha zaczynają się od 900zl, znalazłem Ricambi (tez Bosch) za 270pudełko pamięta piekne lata 90
Nie opłaca się iść w eibacha. Najpierw rozrząd, wariat, panewki profilaktycznie.. na obniżenie też przyjdzie czasCzyli akurat zostało na ejbacha, bo już patrzeć nie można![]()

Spróbuj myku z myciem zbiorniczka sodą i colą. Widziałeś ceny nowych zbiorniczków?![]()
Nie widziałem, tylko słyszałem. Skoro i tak planujesz kupno nowego to warto spróbowaćjeszcze nie widziałemjesteś pewien, że to działa? Bo z tego co rzuciło mi się w oczy to zazwyczaj kończy się na wymianie na nowy
![]()