• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulia] Giulia i S60

PS. Ja mam zwykłą business i nie zamienię na żadną inną ;) pomimo paru mankamentów.

czasem mniej znaczy więcej, np ilość rzeczy która możne się zepsuć, dodatkowe kg i konieczność extra dbania (z mojego organoleptycznego wywiadu: siedzenie w Veloce na dłuższy czas - tylko czarne!). Sam się zastanawiam nad nowym Business 2020 vs dwuletnia Veloce, a chciałbym znów kupić coś z czego będę zadowolony 5-7 lat.

Dzisiaj te nowe, poliftowe Business są naprawdę w porządku.
Są dobrze wyposażone i nieźle wyglądają w środku. Do tego super automat ZF'a i silnik 2.0 200 KM.
Czego chcieć więcej za nieco ponad 120 tzł.?
Szkoda, że takiej oferty nie było od początku, bo myślę, że sprzedaż byłaby znacznie lepsza.
Inna sprawa, że dilerzy nie potrafią sprzedawać Giulii. Przerosła ich, moim zdaniem.

a wersja business dalej jest tylko możliwa do zakupu na firmę? prywatny Kowalski nie może kupić?

Uważam, że wszystkie testy Giuli/Stelvio z rocznika 2019 i wcześniejszego, straciły na aktualności od kiedy wszedł rocznik MY2020. Ponieważ, we wszystkich testach narzekają na te elementy w Giulia/Stelvio, które zostały poprawione w roczniku 2020.
Ciekaw jestem czego by się Ci recenzenci czepili teraz, gdy powtórzyli te same testy z modelami Giuli/Stelvio MY2020...

Uważam, że wszystkie testy Giuli/Stelvio z rocznika 2019 i wcześniejszego, straciły na aktualności od kiedy wszedł rocznik MY2020. Ponieważ, we wszystkich testach narzekają na te elementy w Giulia/Stelvio, które zostały poprawione w roczniku 2020.
Ciekaw jestem czego by się Ci recenzenci czepili teraz, gdy powtórzyli te same testy z modelami Giuli/Stelvio MY2020...
+1000
Też się nad tym zastanawiałem, bo właściwie to co zostało poprawione to było jedyne na minus

Amortyzatory
Powrót