[Alfetta] Spider Alisija!!!

Uczepiliście się tych błotników przednich, w razie potrzeby będzie można przypiąć chlapacze z gumy czarnej lub czerwonej jak kiedyś w celikach rajdowych i całkiem rasowo to wyglądało.

No cudo :) Fotele z zagłowkami bomba!
Zastanawia mnie tylko linia przednich błotników. Ich kształt w dolnej części trochę gryzie się z linią nadwozia, nie uważasz? W dodatku czy cały kurz I kamienie spod przednich kół nie będzie leciał na kierowcę czy pasażera? Tak tylko głośno myślę ;)

hm okaże się :) Przy takim nakładzie pracy to takie sprawy schodzą na dalszy plan i zostaną sprawdzone organoleptycznie :) ( ilość mrugnięć na minutę :) )

- - - Updated - - -

Uczepiliście się tych błotników przednich, w razie potrzeby będzie można przypiąć chlapacze z gumy czarnej lub czerwonej jak kiedyś w celikach rajdowych i całkiem rasowo to wyglądało.

Heh kupuje twój pomysł jakby co :)

Hm..... Rok zleciał i nie miałem czasu nic zrobić , zastanawiam sie czy nie dać sobie spokój z tym projektem... totalny brak czasu a miejsce zajmuje - Bije się z myślami , córa dostała spidera i jest zadowolona , a bolid ......... hm no własnie..... :)

Los jednak zdecydował - czas się pojawił , a więc do roboty :)alisija !2.jpg

Zanim się tam odnajdziesz to znowu będzie brak czasu
:)

już niebawem na razie czeka :)

Załączniki

• 20200317_094020.jpg
    20200317_094020.jpg
    156.9 KB · Wyświetleń: 0
Amortyzatory
Powrót