Rafał
Nowy
- Auto
- 164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Idziesz jak burza.
Idziesz jak burza.
Zdecydowanie kibicuję temu projektowi! Jeśli wyjdzie jak na wizualizacji, to sam się do Bielska wybiorę obejrzeć to cudo.
Gdyby tylko dać napęd na tył...![]()
Szkoda tylko że fotele bez zagłowków, chyba lepiej by wyglądałyAle kiera z klimatem
![]()
Świetny projekt, zazdro![]()
Projekt i wizualizacja - rewelacja. Jestem pod wrazeniem.
Ma pytanie odnosnie przednich blotnikow/lotek. Czy to zda egzamin? Wygladaja swietnie ale czy beda zatrzymywać piach, wodę i nie chlapac na kierowcę?
Trztmam kciuki za powodzenie i satysfakcje. Choć ta ostatnia to chyba gwarantowana przy takim zaangazowaniu.
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Kocham wolne soboty !!!
Można robić coś co się kocha i na co ma się zawsze za mało czasu![]()
Z fotelami jest OK, bo bez foteli te wzgórki za oparciami to myślałem, że to kopce termitów. Gorąco kibicuję budowie.
Super jest ten przód![]()
Też tak mam Panie Rafaleogólnie wielki szacun za podejście do tematu mam nadzieje że kiedyś będzie okazja poznać.