• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Alfetta] Spider Alisija!!!

Jakieś siedzenie trza zrobić i kiera urodzinowa :)

Załączniki

• 20160102_185005.jpg
    20160102_185005.jpg
    69.7 KB · Wyświetleń: 0
Zdecydowanie kibicuję temu projektowi! Jeśli wyjdzie jak na wizualizacji, to sam się do Bielska wybiorę obejrzeć to cudo.

Gdyby tylko dać napęd na tył...:D

Ostatnia edycja:
Szkoda tylko że fotele bez zagłowków, chyba lepiej by wyglądały ;) Ale kiera z klimatem :)

Załączniki

• 20151219_144443.jpg
    20151219_144443.jpg
    71.1 KB · Wyświetleń: 0
Świetny projekt, zazdro ;)

Dzięki , choć znam kilka osób z tego forum , które ciekawsze projekty realizują :)
Na razie spawanie" pedałów" !!!! - jakby to nie brzmiało :)

Załączniki

• 20151229_161000.jpg
    20151229_161000.jpg
    81.5 KB · Wyświetleń: 0
Projekt i wizualizacja - rewelacja. Jestem pod wrazeniem.
Ma pytanie odnosnie przednich blotnikow/lotek. Czy to zda egzamin? Wygladaja swietnie ale czy beda zatrzymywać piach, wodę i nie chlapac na kierowcę?
Trztmam kciuki za powodzenie i satysfakcje. Choć ta ostatnia to chyba gwarantowana przy takim zaangazowaniu.

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Projekt i wizualizacja - rewelacja. Jestem pod wrazeniem.
Ma pytanie odnosnie przednich blotnikow/lotek. Czy to zda egzamin? Wygladaja swietnie ale czy beda zatrzymywać piach, wodę i nie chlapac na kierowcę?
Trztmam kciuki za powodzenie i satysfakcje. Choć ta ostatnia to chyba gwarantowana przy takim zaangazowaniu.

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Jeszcze niewiem... błotniki bedą w trakcie przytulane :). W mokre dni raczej nie przewiduje jazdy :) A co do satysfakcji... - to ona właśnie sprawia , że powstają ciekawe projekty - to jest wielka !!!!

Zamiast na mecz to w garage i nie żałuje

- - - Updated - - -

Opłaciło się pracować w garage zamiast oglądać mecz.... :) Tył już zaczyna wyglądać....

Załączniki

• 20160611_131139.jpg
    20160611_131139.jpg
    87 KB · Wyświetleń: 0
  • 20160611_131139.jpg
    20160611_131139.jpg
podwaja wiad.

Załączniki

• 20160611_131139.jpg
    20160611_131139.jpg
Ostatnia edycja:
Dobra felga :) jaki deadline projektu??

Kocham wolne soboty !!!
Można robić coś co się kocha i na co ma się zawsze za mało czasu :)

Załączniki

• allisija.jpg
    allisija.jpg
    77.9 KB · Wyświetleń: 0
Z fotelami jest OK, bo bez foteli te wzgórki za oparciami to myślałem, że to kopce termitów. Gorąco kibicuję budowie.

Z fotelami jest OK, bo bez foteli te wzgórki za oparciami to myślałem, że to kopce termitów. Gorąco kibicuję budowie.

Kilka razy zmieniałem koncepcje :) ale tak jak teraz to najbardziej mnie cieszy :)

- - - Updated - - -

Super jest ten przód :)

Heh to zasługa Węgorza - tak namalował jak chciałem i teraz tak to realizuje :)

- - - Updated - - -

Też tak mam Panie Rafale;) ogólnie wielki szacun za podejście do tematu mam nadzieje że kiedyś będzie okazja poznać.

Cieszę się , że nie jestem sam :) Kraków niedaleko więc okazja się znajdzie :)

No cudo :) Fotele z zagłowkami bomba!
Zastanawia mnie tylko linia przednich błotników. Ich kształt w dolnej części trochę gryzie się z linią nadwozia, nie uważasz? W dodatku czy cały kurz I kamienie spod przednich kół nie będzie leciał na kierowcę czy pasażera? Tak tylko głośno myślę ;)

Amortyzatory
Powrót