• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[Giulia] Reflektory bixenon i woda

kukn

Nowy
Auto
Kiedyś Alfa Romeo 145, teraz Giulia 2.2D
Cześć
Mam kłopot z zaparowanym reflektorem w mojej Giulii. Gdzieś dostała się woda i są zaparowane. W efekcie ledy od świateł dziennych wzięły się i zdechły (lewy).
Orientuje się ktoś czy te lampy są otwierane i czy da się wymienić lub naprawić tylko DLR?

auto po gwarancji?

lampe rozkleja się. goście którzy przerabiają lampy z USA - DKTronik z okolic Krakowa robił nie raz z Giulii, przód też rozklejali, ledów różnych mają to może Ci to ogarną od strony rozmontowania/wymiany led w razie czego itp. pytania co z elektroniką (ledy by padły?)- nie wiem jak ona jest zabezpieczona. w razie czego lampę kup rozbitą (grosze tylko znaleźć) na części zamienne.

Cześć
Mam kłopot z zaparowanym reflektorem w mojej Giulii. Gdzieś dostała się woda i są zaparowane. W efekcie ledy od świateł dziennych wzięły się i zdechły (lewy).
Orientuje się ktoś czy te lampy są otwierane i czy da się wymienić lub naprawić tylko DLR?

Sterownik DRL stoi na spodzie lampy. Jeśli masz wode w wnetrzu to ona popada prosto do sterownika DRL zato ci nie dziala LED

Amortyzatory
Powrót