Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Na naszym rynku Stelvio MY2020 też już występuje w wersji Veloce z napisami "Veloce" na przednich błotnikach, więc za chwile powinny się pojawić te znaczki zarówno w ofercie ASO jak i niezależnych sprzedawców.
To kwestia gustu, ale osobiście jestem przeciwny sygnowaniu pojazdu oznakowaniem, które nijak się ma do faktycznego wyposażenia, ale to tylko moje zdanie w tym temacie. Chyba, że faktycznie masz Stelvio wersję Veloce i chcesz uzupełnić brakujący znaczek...
Na naszym rynku Stelvio MY2020 też już występuje w wersji Veloce z napisami "Veloce" na przednich błotnikach, więc za chwile powinny się pojawić te znaczki zarówno w ofercie ASO jak i niezależnych sprzedawców.
To kwestia gustu, ale osobiście jestem przeciwny sygnowaniu pojazdu oznakowaniem, które nijak się ma do faktycznego wyposażenia, ale to tylko moje zdanie w tym temacie. Chyba, że faktycznie masz Stelvio wersję Veloce i chcesz uzupełnić brakujący znaczek...
Pierwsze co sprawdziłem konfigurator PL - jest wersja Ti , Veloce nie ma. Może dołożą później w takim razie.
Też nie jestem fanem np. M na 318, ale... Mam bardzo podobnie chyba doposażoną TB 280 jak Veloce - pakiety sport, misano blue. Decyzja nie zapadła, przemyślę sobie jeszcze.
Pierwsza rzecz - skrót myślowy - niektórzy odpisali za co dziękuję nie wdając się w rozważania czy forma aby nie za zwięzła
Druga rzecz - jakby odcięli to bym nie napisał na forum Nie każdy może tak biegły jak Ty w przeszukiwaniu, a forum i po to żebym takim pomóc. Za co dziękuję tym co pomogli
pozdrawiam
Konfigurator jest z 2019 roku a Stelvio Veloce jest w salonach w sprzedaży jako model na rok 2020. Osobiście tą wersją jeździłem w ubiegłym tygodniu. Veloce ma n.in lakierowane w kolorze nadwozia progi i nadkola. Poszukaj w necie, dostrzeżesz różnicę.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.