[159] Moja piękna, wymarzona 159 TI !!!

NIe mogę znaleźć odpowiedniego tematu (na Alfaclub jest HIT LIST czyli AR kontra...)
Kilka dni temu wjeżdżając na autostradę przystawił się do mnie volvo s80 2.5 T benzyna. Alfa miała na pokładzie 2 os. dorosłe + 2 dzieci a gość był sam ale fakt jest taki,że mi odszedł.
Nic dziwnego:
http://www.zeperfs.com/en/duel3031-2155.htm

Otóż to. Wirus będzie ale postanowiłem,że przejade się z 15 tys km do nastepnej wymiany oleju i wtedy chipnę.
Mam wrażenie,że choć np: Mito w takim porównaniu wypada gorzej do na Dynamicu jest bardziej zrywny. Różnica masy jest duża.
http://www.zeperfs.com/en/duel3031-2470.htm

Zaaaczaaapistaaa. Szukam takiej ale z motore 2.4 ,cieżko dostępna.

Ja szukałem 4-5 miechów. Cierpliwości!

Odkopiemy trochę temat ;-)
Co u Belli słychać?
Robiłeś chipa?

Właśnie jeszcze nie. Biję się z myślami czy mi to potrzebne bo auto jest dynamiczne ale z drugiej strony kusi. Mam plan, żeby przejechać się do Cinka i pogadać.

Właśnie jeszcze nie. Biję się z myślami czy mi to potrzebne bo auto jest dynamiczne ale z drugiej strony kusi. Mam plan, żeby przejechać się do Cinka i pogadać.
Wpadnij do mnie. Masz bliżej, a drogę już znasz;)
Przewiozę Cię 159 1.9 JTDm 190KM 387NM i 159 2.0 po chipie ale ile będzie tego jeszcze nie wiem.
W każdym bądź razie seria 2.0 170KM nie ma startu do mojej 1.9.
Pozdrawiam.
Rafał

Ty mi lepiej napisz Rafał o Ulterze :) pociągnąłem w odpowiednim temacie :)

Wersja Winter !!! :)
IMG_0809.jpg
IMG_0812.jpg

Załączniki

• IMG_0810.jpg
    IMG_0810.jpg
    115.7 KB · Wyświetleń: 0
Świetnie wygląda i... znajomo ;)
Pozdrawiam.
- Rafał

No, ale ja byłem pierwszy ;)

Chłopaki i dziewczęta, powoli godzę się z myślą o sprzedaży 159. Powód? GIULIA !! :)
Auto ma obecnie równe 190 tys km i przejeździła u mnie bezwypadkowo 4.5 roku. Może ktoś z Was byłby zainteresowany??
DSC06301m.jpgDSC06302m.jpgDSC06303m.jpgDSC06304m.jpgDSC06285m.jpgDSC06287m.jpgDSC06289m.jpg

Wystawię to auto za 36 tys ale jak ktoś z forum zainteresowany to za 35 tys oddam. Giulie odbieram w piątek więc 159 będzie czekała umyta pod wiatą na nowego właściciela ;)
Naprawdę szkoda mi tego auta. W tamtym roku sprzedawałem Mito po 9-ciu latach użytkowania i łezka się zakręciła ale to było bardziej auto zony. 159 jest bliższa mojemu sercu i rozstanie będzie cięższe do zniesienia!!

Amortyzatory
Powrót