• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Stelvio] dziwna wersja “Italia"?

Cameyo

Nowy
Auto
Stelvio 280KM
Dzisiaj we Włoszech zobaczyłem Stelvio na parkingu na niemieckich blachach. Podszedłem zobaczyć jaka wersja i moim oczom ukazały się dziwne pokrętła i 2 znaczki (logo Italia przy lewarku i Alfa Romeo na aluminium nad schowkiem).

Pokrętła wyglądają na aluminiowe. Wiecie może co to za wersja?
259.jpg
260.jpg
261.jpg
262.jpg

Wysłane z mojego BLA-L09 przy użyciu Tapatalka

Przecież po tych pokrętłach widać na pierwszy rzut oka, że to tandeta, pozbawiona włoskiego stylu. Trochę zalatuje Wieśwagenem, komuś widać dali służbówkę Stelvio zamiast Tiguana i musiał sobie trochę "zchamić" Stelvio. :)

Przecież po tych pokrętłach widać na pierwszy rzut oka, że to tandeta, pozbawiona włoskiego stylu. Trochę zalatuje Wieśwagenem, komuś widać dali służbówkę Stelvio zamiast Tiguana i musiał sobie trochę "zchamić" Stelvio. :)
Hehe może i styl jest ale jakość mogła by być wyższa ;)

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

My tu się śmiejemy, ale obawiam się, że Włosi poszli właśnie w "aliexpress style"... tak wygląda facelift na lata 2020 wzwyż...
stelvio_facelift1.jpgstelvio_facelift2.jpgstelvio_facelift3_zoom.jpg
O ile przesunięcie hamulca do przodu wygląda na dobry ruch, to już zmiana kształtu podłokietnika i te wszystkie chromiki... z resztą
de gustibus non est disputandum.

Ostatnia edycja:
My tu się śmiejemy, ale obawiam się, że Włosi poszli właśnie w "aliexpress style"... tak wygląda facelift na lata 2020 wzwyż...
Pokaż załącznik 258671Pokaż załącznik 258672Pokaż załącznik 258673
O ile przesunięcie hamulca do przodu wygląda na dobry ruch, to już zmiana kształtu podłokietnika i te wszystkie chromiki... z resztą
de gustibus non est disputandum.

Gdzieś to właśnie już widziałem, ale nie pamiętam źródła...
Ogólnie właśnie pytałem w innym wątku, wie ktoś coś na temat ewentualnych zakresów/terminów liftingów stelvio i giulii?

Wygląda na to, że przed podłokietnikiem jest jakaś kieszeń. W końcu będzie gdzie telefon włożyć :D

Wygląda na to, że przed podłokietnikiem jest jakaś kieszeń. W końcu będzie gdzie telefon włożyć
A to nie jest tak że przed podłokietnikiem jest szpara żeby wsadzić łapę i łatwiej otworzyć podłokietnik? Bo uchwyt na smartfona przełożyli na prawo od gałki.
Akurat w obu egzemplarzach ktoś sprytnie zasłonił schowek na kubki i nie wiadomo czy zostawili tam miejsce na telefon.

Amortyzatory
Powrót