Kurynio
Nowy
Rozbiłem świnkę i dzisiaj zamówiłem ten, zobaczymy 
http://www.ragazzon.pl/p/1193/1357/...147kw-od-2017-stelvio-alfa-romeo-katalog.html
http://www.ragazzon.pl/p/1193/1357/...147kw-od-2017-stelvio-alfa-romeo-katalog.html
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
No ale mówiłem że tak będzie.Wymieniłem wczoraj wydech ragazzona carbon + środkowy z rezonatorem i jest mega głośno: dużo dużo basu. Czy tak powinno być? Jak jadę do 2k RPM jest cichutko od 2-3k RPM jest dużo basu (tak że ludzie się oglądają na ulicy) a powyżej jest już tak rasowo fajnie.
Też tak macie?
Wymieniłem wczoraj wydech ragazzona carbon + środkowy z rezonatorem i jest mega głośno: dużo dużo basu. Czy tak powinno być? Jak jadę do 2k RPM jest cichutko od 2-3k RPM jest dużo basu (tak że ludzie się oglądają na ulicy) a powyżej jest już tak rasowo fajnie.
Też tak macie?
Bo po prostu głuchniesz od tego hałasu, a nie robi się ciszejPo miesiącu robi się za cicho [emoji16]
Ale ja nie mówię że robi się ciszej, tylko że dla mnie mało [emoji6]Bo po prostu głuchniesz od tego hałasu, a nie robi się ciszej
Jest ktoś z Poznania lub okolic z zamontowanym takim wynalazkiem? Chciałbym posłuchać na żywo, zanim cokolwiek w tym temacie ruszę.
Może jak składali to dali na smar do wydechow. U mnie smierdzialo ale mi mówili że może tak być. Nic nie kapało...No mi głośności nie potrzeba więcej za dużo km robię (ok. 60 000 rocznie) dzisiaj za to jak podszedłem do auta zauważyłem plamki oleju na jezdni pomiędzy kołem tylnym a wydechem. Jak zajrzałem pod auto to zauważyłem że cały tylnym dyfuzor od spodu mam jakby zapocony i trochę ta belka z tylu (ta co łączy koła tylne zaraz za skrzynia biegów). Auto ma 20k km i raczej przed wymianą wydechu nic takiego nie widziałem. Zastanawiam się czy:
1. Coś popaprali przy wymianie wywydechu ? Mocno walczyli żeby zdjąć stary wydech - szukali mlotkami itp.
2. Czy czymś spsikali ten dyfuzor (najbardziej zapocony jest przy srubkach).
3. Czy faktycznie jakiś wyciek mam...?!?!
Jak jest u was?