[159] Black 159 by Patryczos

Trzeba przyznać, że wygląda przednio ten zestaw. Fele robią robotę :top:

W odpowiedzi na zaległe pytania o stacje multimedialną. Dzisiaj przy okazji gruntownego mycia, odkurzania itp był czas na zrobienie paru fotek:

169.jpg
170.jpg
171.jpg
172.jpg
173.jpg
174.jpg

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Z dziennika pokładowego Alfa zawiodła nas nad morze robiąc średnie spalanie 6.3l/100km zapakowana pod dach.
08.03.2019r. dostała w nagrodę serwis:
- olej silnikowy
- filtr oleju
- filtr powietrza
- filtr paliwa
- filtr kabinowy
- odgrzybianie klimatyzacji
- tarcze tylne TRW
- klocki tylne TRW.

Prawdopodobnie był to ostatni przeprowadzony przeze mnie serwis, a bella będzie wystawiona na sprzedaż...

102.jpg
103.jpg
104.jpg

[MENTION=30723]Patryczos[/MENTION] co następne? Zostajesz przy marce?
P.S w tym momencie trochę żałuję że to nie SW:P

Nie myślałem że doczekam takich czasów że Ty będziesz sprzedawał swoje 159 :( a jednak. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka

[MENTION=30723]Patryczos[/MENTION] co następne? Zostajesz przy marce?
P.S w tym momencie trochę żałuję że to nie SW:P

Nie myślałem że doczekam takich czasów że Ty będziesz sprzedawał swoje 159 :( a jednak. Pozdrawiam.

Przy marce zostanę, ale raczej tylko z czerwoną GTV. Gdyby nie ubiegł mnie pewien jegomość to już by w garażu stał nowy daily, a 159 oficjalnie poszła by na sprzedaż :)

Póki co poszukiwania trwają, ale może to i dobrze, bo coś tak mi się wydaje, że w przyszłym roku ceny Giulii mogą być lepsze i bardziej przystępne, a wtedy miałbym niezłą rozkminę :D

Pozdrawiam również chłopaki

- - - Updated - - -

Przy okazji wpadło lato:

I wpadliśmy na odwiedziny do salonu Ferrari i obejrzeć przepiękne F40 <3 :

Jak długo jeździsz na takich ledach? Miałeś przez to jakieś problemy z policją?
Jeździłem ok 3 lat na ledach, bo już sprzedałem alfę. Nigdy żadnych problemów z policją nie mialem. Na przeglądzie też bez problemu przechodziły. Wcześniej miałem hidy i czepiał się diagnosta.

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Alfa oficjalnie zostaje wystawiona na S P R Z E D A Ż
Zainteresowanych proszę o kontakt tel.: 668-433-315
Więcej info na dniach w dziale bazar i tutaj w temacie.
Następca już stoi w garażu, także polecam pewną, zadbaną, doinwestowaną bellę :)

A co zastąpiło miejsce belli w garażu jeśli można spytać ?

Ale rozumiem że C7 bo znam takich co C6 zamieniają na 159 ale nie odwrotnie ;)

Nic się nie uchowa w tajemnicy hehe
No to fakt, zmiana na Audi A6 avant :)
Plan jest taki żeby równie dobrze ją dopieścić i pomodyfikować co 159 :)
147.jpg

Żeby to ukryć musiałbyś ukryć te 5metrow Niemca[emoji39] paparazzi czuwają i tak by wyszło [emoji1787]

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Gratulacje, ja jestem aktualnie (niespecjalnie zadowolonym) uzytkownikiem najnowszej generacji A6 - mam nadzieje Twój egzemplarz będzie bardziej udany niż moja kupa nieszczęścia ;)
Na szczęście jest Spider na weekendy i od razu człowiekowi lżej na sercu :D

Gratulacje, ja jestem aktualnie (niespecjalnie zadowolonym) uzytkownikiem najnowszej generacji A6 - mam nadzieje Twój egzemplarz będzie bardziej udany niż moja kupa nieszczęścia ;)
Na szczęście jest Spider na weekendy i od razu człowiekowi lżej na sercu :D
Oo dzięki, widzisz jaka niespodzianka. Czyli masz C8? Jaki motor? Jesteś na forum fb Audi A6? U mnie też GTV zostaje i serce do marki Alfa Romeo :)

Mam jak mam - fura służbowa - tak, C8 - silnik 40TDi, czyli podstawowe 2 litry, 204KM, silnik akurat nie jest zly. Rakieta to to nie jest ale i nie do wyścigów mi służy.
Ogólnie mam wrażenie jakby Audi skupiło sie na wstawieniu jak największej ilości ekranów do samochodu, a poluzowało po po stronie jakości montażu i kontroli jakości... Serwis tez katastrofa, z niczym ponad wymiana opon i oleju sobie nie umieją poradzić...
Trochę tez to taka marka bez duszy i serca jak dla mnie ;)

Z drugiej strony nie znam kogoś niezadowolonego z C7, wiec szansa spora ze u Ciebie tez nie będzie inaczej - ogólnie przeskok ze 159 dość spory, szczególnie w sensie komfortu na długich trasach.

Fajnie, ze GTV zostaje!

Ja swoją 9 również sprzedałem, poszła w 4 dni. Nie myślałem że tak łatwo ją sprzedam.

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

moim zdaniem 159 jak doinwestowana sztuka, a nie robiona po taniości to sprzeda się bez większego problemu i za wyższą cenę niż reguluje rynek ;) Swoją drogą, czułem że zmienisz na jakieś auto Premium, ale że Audi - nie pomyślałbym ;) Fajny, nowoczesny i dobrze wyglądający wóz, aczkolwiek jak kolega wyżej wspomniał - trochę bez duszy. Teraz GTV VS A6 tworzą niezły kontrast ;) Szerokości i bezawaryjności :cool:

Amortyzatory
Powrót