FilipoInzhagi
Użytkownik
Dziękuję za odpowiedź,fakt,dobry ruch. Pozdrawiam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
[MENTION=30723]Patryczos[/MENTION] co następne? Zostajesz przy marce?
P.S w tym momencie trochę żałuję że to nie SW![]()
Nie myślałem że doczekam takich czasów że Ty będziesz sprzedawał swoje 159a jednak. Pozdrawiam.
Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka

Powiem Ci ,ze jeśli chodzi o poziom światła ,to bajka. Dużo osób myśli że mam ksenon. No i ważne ,żeby je ustawić w odpowiedniej pozycji. Bowiem mocowanie żarówki w 159 jest skośne.
Jeździłem ok 3 lat na ledach, bo już sprzedałem alfę. Nigdy żadnych problemów z policją nie mialem. Na przeglądzie też bez problemu przechodziły. Wcześniej miałem hidy i czepiał się diagnosta.Jak długo jeździsz na takich ledach? Miałeś przez to jakieś problemy z policją?
Oo dzięki, widzisz jaka niespodzianka. Czyli masz C8? Jaki motor? Jesteś na forum fb Audi A6? U mnie też GTV zostaje i serce do marki Alfa RomeoGratulacje, ja jestem aktualnie (niespecjalnie zadowolonym) uzytkownikiem najnowszej generacji A6 - mam nadzieje Twój egzemplarz będzie bardziej udany niż moja kupa nieszczęścia![]()
Na szczęście jest Spider na weekendy i od razu człowiekowi lżej na sercu![]()