makaronek
Nowy
- Auto
- Giulietta Veloce MY2016 / Giulia Veloce 2.0
Akurat jeśli chodzi o ministerstwo cyfryzacji na przykład, działa ono obecnie o wiele sprawniej niż wcześniej - nie chcę wnikać tu w politykę, natomiast są resorty w tym rządzie, które są dość przyzwoite i narzekanie na nie jest raczej objawem ogólnej niechęci niż rozsądnej analizy (Streżyńska vs np Boni to jest jak Busso do silnika z dużego fiata).
nadal nie bardzo rozumiem jakie to pożyteczne informacje niesie dla Ciebie ostrzeżenie o deszczu za 20 km? Co przez 20 km później ćwiczysz jazdę w poślizgu i testujesz parasolkę - po co Ci to? poza tym co możesz z tym zrobić? "mam hotel w Catanii, ale cholera w Taorminie pada, to pojadę tam przez Palermo - kit że 100km naokoło, ale przynajmniej sucho!"
DD
nadal nie bardzo rozumiem jakie to pożyteczne informacje niesie dla Ciebie ostrzeżenie o deszczu za 20 km? Co przez 20 km później ćwiczysz jazdę w poślizgu i testujesz parasolkę - po co Ci to? poza tym co możesz z tym zrobić? "mam hotel w Catanii, ale cholera w Taorminie pada, to pojadę tam przez Palermo - kit że 100km naokoło, ale przynajmniej sucho!"