• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Jasne wnętrze

Nalej do wiaderka cieplej wody i użyj niedużo detergentu. Wyciągnij pas (brudzi się tylko początek) i włóż do wiaderka na kilka godz.
Niektórzy używali płynu do mycia naczyń, ja przy okazji prania tapicerki miałem vanish. Też wyczyściło. Dodatkowo po tej pracy polecam przesmarować delikatnie smarem silikonowym, będzie chodził lżej. (Nie, nie brudzi ubrań :) )

- - - Updated - - -

To jakie inne wnętrze masz na myśli? Pomijając fotele, bo pisałaś wcześniej o skórzanej napicerce. Utrzymanie skóry w czystości jest znacznie łatwiejsze niż alfatexu.

Przepraszam, źle popatrzyłam. Jak najbardziej chodzi o ostatnią fotę (inny wydawał mi się odcień brązu) z tym, że fotele są w kremowej/beżowej skórze.

- - - Updated - - -

Mi ciemny welur było trudniej utrzymać w czystości od czerwonej skóry :D

Ja obecnie w swojej 147 mam bananowe skóry. Zero najmniejszego problemu z utrzymaniem czystości. Mało tego, jak się pobrudzi to wystarczy wziąć mokrą szmatkę i przetrzeć. A welut trzeba byłoby prać, suszyć i cała ceremonia :)

W ciemnym welurze najgorsze jest to że wszelkie paprochy i inne nawet chwilę po odkurzaniu znowu są na fotelach...

Inaczej, na beżowym też są, po prostu ich nie widać ;)

Ale o które wnętrze konkretnie autorowi chodzi? O to-
231.jpg

To -
232.jpg

Czy może to -
233.jpg

Zna ktoś nazwę koloru kierownicy z 3 zdjęcia?

Jasno szary

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Mój błąd. Zwracam honor MikeDraven
Upierałem się jak klasyk
https://youtu.be/5QGAgrxNOYc
Choć oczywiście chodziło mi o zdjęcie nr 2;)

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót