Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Napisz wprost dlaczego się nie nadaje, nikt nie będzie robił filmików.
korzystałem z niewidzialnej wycieraczki aż do pierwszych porannych mgieł... Wszystko zostaje na szybie , nie polecam.
Rozwin myśl, wszystko, to znaczy co?![]()
Kupiłem kiedyś jakąś w markecie, być może nie była wypasiona i od dobrego producenta ale stwierdziłem aaaa spróbujęwszystko czyli jak wiadomo jadąc zbierasz całą mgłę na szybę
przynajmniej w moim poprzednim fiacie tak się działo w poranne mgły
być może u Was działa to lepiej i nie jest to firma no name
![]()
to zdecydowanie wole swojego autolanda za 12 zł z marketu, zdecydowanie lepiej siedzi mi na szybach niż glaco.
Nawet dłużej, ja swoją Ultra Glaco nakładałem w październiku chyba? I nadal widać działanie, chociaż już bardzo słabe i tylko na sporych prędkościach. Wg mnie realny czas działania, takiego na 100% to ~3 miesiące i to na wspomaganiu czyli w spryskiwaczach też płyn od Softa, odmrażacz Softowy i płyn to mycia szyb także. Wszystkie trzy "uzupełniają" NW i same też mają działanie niejako hydrofobowe. Ale po tych trzech miesiącach zaczyna się mały dramat, jak to już w innym temacie pisałem. A już jak się trafią wycieraczki z gumy która nie chce współpracować z NW (oryginalna AR np.) to już porażka totalna.
Może w lato to inaczej wygląda, ale wątpię bo robale-mutanty znad A1 skutecznie wymuszają użycie wycieraczek. A nie mam zamiaru zatrzymywać się na każdym MOPie żeby przetrzeć szybę wodą i fibrą tylko dlatego, że inaczej uszkadzam NW.