Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Info o oleju jest, jest również licznik ile razy rzekomo został wymieniony, ale to się sprawdza tylko, jeżeli ktoś kasował inspekcję co wymianę. O rozrządzie brak info.wiecie czy po podpięciu takiego interfejsu będa tam gdzieś dane kiedy zostało zrobione wymiana oleju bądź rozrząd?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zanim jakimikolwiek innymi potencjalnymi problemami zaczniemy się zajmować, to masz wersje interfejsów bez rezystora (nieliczni oferują na specjalne żądanie)? Jeśli o taką nie prosiłeś, to masz zapewne z rezystorem, a wtedy mogą być jaja. Było tysiąc razy na forum, ale w skróci Ci napiszę: sprawdź miernikiem pomiędzy pinami 6 a 14 CAN, jeśli będzie 100-120ohm, to otwórz interfejs, zlokalizuj rezystor i wywal go, próba, a potem ewentualni będziemy gadać.Cześć,
Kupiłem uniwersalny kabel ELM327 USB. Zainstalowałem z 5 różnych pakietów sterowników zanim zaczęło działać. Odpalam FIAT ECU SCAN, wybieram interface i sam wykrywa mój kabel. Klikam SCAN i wykrywa BOSCH ECU cośtam i podaje wersję oprogramowania ECU i nawet pokazuje, że silnik 1.9, 2.4. Gdy klikam CONNECT, niestety się nie łączy. Czy ktoś miał podobny przypadek lub wie co zrobić? Może jest inny, lepszy soft, który podoła?
Mam też taki dzyndzel OBD pod bluetooth. Sparował się z kompem ładnie i został wykryty przez FIAT ECU SCAN. Przy próbie połączenie - need KKL/VAG/OBDKEY module i dalej nie chce. Co ciekawe, ten sam dzyndzel łączy się z TORQUE na telefonie bez problemu w tym aucie.
Ręce opadają. czy te samochody mają jakie zabezpiecznie?
Dzięki,
Maciek
na androida ludzie korzystaja z alfaobd, pelna wersja okv150zl przez sklep play.fes, mes?szukam czegoś na iPhone ewentualnie androida coś co pokaże mi szegoly takie jak wymiana oleju..
Albo popytać ma forum za 0zł lub piwkona androida ludzie korzystaja z alfaobd, pelna wersja okv150zl przez sklep play.
dam radęa dobry to program wszystkie dane co chce w nim otrzymam.. także kasacja bledow