Ile trzeba dać za dobrą 159?

oglądałem wersje TI z 2011 rocznika, full wypas, jeden właściciel, od kupna w salonie, pełna dokumentacja, silnik jtdm 2.4. No i facet chciał 48 tysięcy. Podobną ofertę widziałem w necie z pół roku temu, za 55 chyba.
To, co oglądałem piękne auto, tak jak tylko dopieszczona i wypasiona 159 może być piękna... Ciekawe ile realnie gość dostanie za to auto....

A jak wygląda w PL sprawa benzyniaków? Patrzyłem po Genewie i Lozannie, to tam 2.2 i 3.2 z początków produkcji to okolice 10000, za tysiaka, dwa więcej można znaleźć już pierwsze TBi. Brera jest jakieś 2-3 tys. CHF droższa. W Polsce od "prywatnego" można kupić za połowę mniej więcej tej sumy (20-30 tys PLN). Da się za te 20000 dostać coś sensownego w benzynie?

Ja w okolicach października będę sprzedawał swoją, bo sie nakreciłem na Giuliettę 3-4 letnią. Bella mega dobrze utrzymana, nie oszczędzam na serwisie i bardzo dbam :) wyposażenie max oprócz grzanych foteli :) jak nie znajdziecie do tego czasu, to wspomnijcie mnie :) pozdr

A jak wygląda w PL sprawa benzyniaków? Patrzyłem po Genewie i Lozannie, to tam 2.2 i 3.2 z początków produkcji to okolice 10000, za tysiaka, dwa więcej można znaleźć już pierwsze TBi. Brera jest jakieś 2-3 tys. CHF droższa. W Polsce od "prywatnego" można kupić za połowę mniej więcej tej sumy (20-30 tys PLN). Da się za te 20000 dostać coś sensownego w benzynie?
na jakich stronach szukasz w Szwajcarii samochodów bo szukam Brery i od 2008roku za 10tys euro to są ulepy takie że brak słów

Nie na stronach tylko chodząc po ichnich komisach :) Pracuję dla Szwajcarów, często latam do Genewy i mogę pochodzić, pooglądać. Te za 10 to są początki produkcji, część ulepy, część nie. Wiadomo. Ale generalnie większość benzynowych 159 w stanie nadającym się do użytku mieści się w przedziale 10-15 tysięcy franków. Są rodzynki wyglądające jak z salonu za 20 i więcej tysięcy.

w jednym poście raz używasz cen w PLN a raz w CHF więc wolę dopytać.

Ja kupiłem 159, 2006, 2.4 w sedanie z manualem, distinctive, nie bita, na liczniku i w sterowniku 150kkm za 18 tys ale trochę zajeżdżona. Wymieniłem maglownice, zbiorniczek płynu wspomagania, turbo (nowka) i jeszcze jeden wtrysk został do wymiany :) ale nie żałuje tym bardziej jest mało ofert na takie jakie wymagania postawiłem - sedan 2.4 z manualem, dobrze wyposażona i nie bita

Wysłane z ☎️

Regenerowana na all.... z nowa listwa czy coś takiego. Póki co ok ... Ale to dopiero ok 3 miesięcy

Wysłane z ☎️

Amortyzatory
Powrót