Proxim@Ar
Nowy
Zakładaj 19-ki w takim razie 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
na 19ste nie zrobie takiego spasu :/Zakładaj 19-ki w takim razie![]()
E tam rzeźba10 cali wejdzie bez negatywu 10,5 ciezko i bedzie rzeźba;d
E tam rzeźba10 cali wejdzie bez negatywu 10,5 ciezko i bedzie rzeźba;d
No niewiem czy za duze ;Pna 19ste nie zrobie takiego spasu :/
- - - Updated - - -
i niestety ale za duże koło do GT , już były przymiarki
- - - Updated - - -
na 19ste nie zrobie takiego spasu :/
- - - Updated - - -
i niestety ale za duże koło do GT , już były przymiarki
- - - Updated - - -
No niewiem czy za duze ;P
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak zrobisz glebę i chcesz to ładnie spasować to za duże :/ poza tym profil musiałby być z 35 minimuma chce też zeby ładnie naciąg było widać
![]()
fabryczny srebrny
Też tak uważam. Zostaw jak jest, bo jest teraz bardzo dobrzeTeż mi się wydaje, że jednak srebrny.
Ewentualnie coś ciemniejszego, ale obawiam się, że auto stałoby się wtedy zbyt monochromatyczne.
Ja się przesiadłem z 16 na 18, i różnice są dużo mniejsze niż się spodziewałemKoledzy.Mam możliwość wymiany moich 16 na 17.Troszkę poczytałem w sieci, no i wnioski sa takie,że raczej więcej stracę niż zyskam (gorszy komfort, zużycie zawiasów, walka z koleinami,obniżenie osiągów, zużycie paliwa, większa głośność itp).Czy ktoś po przesiadcce z 16 na 17 zauważył dużą róznicę na minus, czy jest to trochę wyolbrzymione?
w poprzedniej miałem 17 w tej 18, widzę różnicę jak rano schodzę do garażu![]()
kolego jak chcesz to zob.jak na 18 jestKoledzy.Mam możliwość wymiany moich 16 na 17.Troszkę poczytałem w sieci, no i wnioski sa takie,że raczej więcej stracę niż zyskam (gorszy komfort, zużycie zawiasów, walka z koleinami,obniżenie osiągów, zużycie paliwa, większa głośność itp).Czy ktoś po przesiadcce z 16 na 17 zauważył dużą róznicę na minus, czy jest to trochę wyolbrzymione?
Czyli, że jestem wariatem bo jeżdżę na oponach 225/40R18 XL