Pitero
Użytkownik
Na pewno nie miala konkurowac z 7...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a kolega Belfer tego mechanizmu nie pojmuje....
No właśnie to piszę. Jakbyś miał i używał to potem przy kolejnym aucie też byś chciał mieć...bez przesady, brat ma, zona ma, ja nie mam, i jakos nie płaczę za tym. nie róbmy z gadżetów bóstw.
A jak chodzisz to zawsze obie nogi na ziemi?!gorzej jak byłoby ślisko, torby duże, nogi nie widzisz, machniesz, walniesz w zderzak, gleba, pupa stłuczona, jajka rozbite (te z torby)
W mojej starej corsie tez sie dało z buta klapę otworzyć![]()
Ja mam w 159 taki bajer ,że jak mam rece zajęte to klape otwiera i drzwi. Nie trzeba się martwić o baterie bo żywotność do max 100lat. Czasem się zacina i potrafi wqrwić ale ma innych wiele zalet. Dlatego fajnie jest być żonatym![]()
Ale on już podobno KUPIŁ. I miał odebrać przed świętami. Na 100%. No i cisza...
I was at Frankfurt IAA. I confirmed there that I definitely buy. I was called 2 weeks after. My price is 89750? for the full pack for each car, I ordered two. I signed a contract that I received by email from Italy. I wired 18000? for both cars and I have the Brief / Titles and the VIN. So if anyone tells there is delays I can not confirm. But I also bought my 4C a special way. Even when the cars coming 2016 I don't care. I will be in the USA for a couple of weeks or months anyways. The delivery was confirmed for Dec. 17th - 20th 2015.
Ale on już podobno KUPIŁ. I miał odebrać przed świętami. Na 100%. No i cisza...
I was at Frankfurt IAA. I confirmed there that I definitely buy. I was called 2 weeks after. My price is 89750? for the full pack for each car, I ordered two. I signed a contract that I received by email from Italy. I wired 18000? for both cars and I have the Brief / Titles and the VIN. So if anyone tells there is delays I can not confirm. But I also bought my 4C a special way. Even when the cars coming 2016 I don't care. I will be in the USA for a couple of weeks or months anyways. The delivery was confirmed for Dec. 17th - 20th 2015.
Tosz ma napisane na stronie, że geszlosenczyli zamknięte z powodu bo nieczynne. Być może się chłopaki urlopują... Jak miał odebrać to na pewno odebrał. Gdyby miały być opóźnienia to FCA wysłałoby info jakiś czas przed terminem (o czym by poinformował pewnie), a nie w dniu odbioru "oj jednak opóźnienie miesiąc"
![]()