Kupię radio z nawigacją do mojej Alfinki 147.
Ktoś coś ma ?
Na co zwrócić szczególną uwagę ?
Wpadło mi w oko radio: http://allegro.pl/navi-navigacja-radio-cd-telefon-alfa-romeo-147-i5818926843.html
Co o tym sadzicie ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Tu się nie zgodzę. Jedyny minus tej navi to brak aktualizacji ( ostatnia aktualizacja to bodajże rok 2010/2011) i czasem jedziesz przez las / jezioroFajny gadżet, pokazuje spalanie,dystans,dane samochodu, telefon. Ale jeśli chodzi o nawigacje to mapy Krzysztofa Kolumba były bardziej dokładne.
Tu się nie zgodzę. Jedyny minus tej navi to brak aktualizacji ( ostatnia aktualizacja to bodajże rok 2010/2011) i czasem jedziesz przez las / jezioroFajny gadżet, pokazuje spalanie,dystans,dane samochodu, telefon. Ale jeśli chodzi o nawigacje to mapy Krzysztofa Kolumba były bardziej dokładne.
mam jeszcze ofertę od innego kolesia. GOść twierdzi, że całe okablowanie do navi jest już w samochodzie, natomiast kod jest do pobrania z neta po podłączeniu do auta dopiero jak będzie zasilanie.
Kod wpisuje się z telefonu..
Nie wiem ile w tym jest prawdy, a ile gość robi mnie w bambuko![]()
a to radio ma blutu zeby z tel połączyc?Ja za swoją dałem 500 ale 3 lata temu, co do kabli to są, ale z tymi kodami w necie to już ściema, sprawdza się to z radiem 1-dno dinowym. Bez tego kodu da się ale trzeba rzeźbić.