• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Radio z nawigacją

chcesz to mieć dla ekranu czy dla navi ?
bo jak dla navi to odpuść

ale ciekawe czy za 500 to cały zestaw bo nie wystarczy sama ta navi by działała,pozatym stare mapy,ja osobiscie z wyglądu fajny gadzet ale wole miec pojemnik na napoje i tictaci:))

Nie ma aktualizacji. Poza tym przy kupnie dowiedz się czy ma "CODE" key bo się pomęczysz z podłączeniem. Ja osobiście mam taką, ale tylko ze względów estetycznych.

Fajny gadżet, pokazuje spalanie,dystans,dane samochodu, telefon. Ale jeśli chodzi o nawigacje to mapy Krzysztofa Kolumba były bardziej dokładne :D.

Fajny gadżet, pokazuje spalanie,dystans,dane samochodu, telefon. Ale jeśli chodzi o nawigacje to mapy Krzysztofa Kolumba były bardziej dokładne :D.
Tu się nie zgodzę. Jedyny minus tej navi to brak aktualizacji ( ostatnia aktualizacja to bodajże rok 2010/2011) i czasem jedziesz przez las / jezioro ;). Wg mnie dużo dokładniejsza od np Automapy - stwierdzam z autopsji :)

Tu się nie zgodzę. Jedyny minus tej navi to brak aktualizacji ( ostatnia aktualizacja to bodajże rok 2010/2011) i czasem jedziesz przez las / jezioro ;). Wg mnie dużo dokładniejsza od np Automapy - stwierdzam z autopsji :)

Jeżeli chcesz coś ładnego z dużym ekranem i nie zależy Ci na navi to nie lepiej kupić radio 2 din ? dodatkowym plusem jest to, że wtedy nie ma problemu z odtwarzaniem muzyki z USB lub AUX. Kupisz radio z navi, potem będziesz chciał odtwarzać muzykę, kupisz Yatour i łącznie wydasz ok. 750 zł, a nowe radio 2din kupisz juz za 800-900 zł. Sam mam radio z navi i przymierzam się do zakupu radia 2 din. to takie moje zdanie na ten temat :)

mam jeszcze ofertę od innego kolesia. GOść twierdzi, że całe okablowanie do navi jest już w samochodzie, natomiast kod jest do pobrania z neta po podłączeniu do auta dopiero jak będzie zasilanie.

Kod wpisuje się z telefonu..

Nie wiem ile w tym jest prawdy, a ile gość robi mnie w bambuko :)

za 500 według mnie to nie opłacalne, bo tak czy tak mapy mamy bardzo stare wiec nawigacja jest mało użytkowa a dla samego radia i sekcji "CAN" gra nie warta świeczki

ja swoja sprzedawałem za 250 i taka cenę uważam za optymalna wyżej to już trochę przesada za to ;]

mam jeszcze ofertę od innego kolesia. GOść twierdzi, że całe okablowanie do navi jest już w samochodzie, natomiast kod jest do pobrania z neta po podłączeniu do auta dopiero jak będzie zasilanie.

Kod wpisuje się z telefonu..

Nie wiem ile w tym jest prawdy, a ile gość robi mnie w bambuko :)

Ja za swoją dałem 500 ale 3 lata temu, co do kabli to są, ale z tymi kodami w necie to już ściema, sprawdza się to z radiem 1-dno dinowym. Bez tego kodu da się ale trzeba rzeźbić.

Jeśli chodzi o telefon w navi - mam Tmobile więc poszedłem do salonu załatwiłem sobie usługę tandem (koszt 60 zł) czyli druga karta sim :)więc jedna śmiga w walkie talkie :D a druga w navi.

niestety, można kupić zmieniarkę z wbudowanym blutu :) ona chyba wtedy ma mikrofon itp. . Tylko w sumie trochę bez sensu bo jak w navi jest walkie talkie to po co blutu ;)

Amortyzatory
Powrót