Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Napisz proszę trutorial....bylibyśmy wdzięczni.
Ja tak właśnie robiłemzajeło mi to jakieś 4,5 godz. więc myślę że nie warto chyba wyciągać fotela a rzeżby nie ma tak wcale dużo. Ta wycena ASO 600 zł. za robociznę to chyba z Szwajcari :blink: całkiem ich pogieło.
Napiszesz podobny trutorial do kolegi powyżej?
A dziękuję, robiłem na bieżąco bezpośrednio po wymianie dlatego pamiętałem szczegóły.Lucas ten trutorial co jest wyżej opisany jest taki sam różni się tylko tym że nie wyciągamy fotela.
Pełen szacun dla kolegi za tak szczegółowy opis:adore: ja to powiem szczerze bym z takimi szczegółami nie opisał tej całej procedury.
p.s
Uwaga na zamienniki są nie do końca dopasowane w jednym miejscu, tam gdzie je się mocuje do uchwytu przy dźwigni lewarka. W oryginalnych końcówki linki są ładnie zakończone a w zamiennikach troszkę wystają i to powoduję że nie pasują trzeba wtedy ładnie zeszlifować na szlifierce i jest git ja tak miałem ot taki mały szczególik ale może się komuś przyda taka wiadomość.