Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zapytam inaczej. Czy uwazasz ze zawias tylny wytrzyma tyle samo w samochodzie ktory ma pusty bagaznik a taki sam tylko ze codziennie bagaznik jest pelen? Ta sama trasa, ten sam typ jazdy. Nie oszukujmy sie ze masa nie ma wplywu na zywotnosc zawiechy, chociaz wiadomo ze wjezdzajac w dziury studzienki mozna wahacz i w 10tys zajechacNo i nie wiem jak się do tego odnieść? Co to za odkrycie ze ts jest lżejszy jak przecież jest.
Odniosłem sie do postu kolegi heaveblue jakoby 3.0 i 2.4 najszybciej zuzuywaly elementy zawieszenia w całej gamie modelowej a w cale masą nie różnią się od tych o których pisałem.
Licząc tak kg to teraz na fastach zrobił bym pewnie ze 30 tysięcy km bo ważę 95 kg. Czyli prawie 30 więcej niż kiedy miałem ostatnią 166.
Pokrętła czyli gałki? Tak, szarpniesz i wymieniaszz potencjometrem jest gorzej bo musisz wybebeszyć i rozłożyć ICSa.
Nie montowano innych ICSów. Mogły się różnić nieco głównym panelem jak miałeś np telefon (inny podział ekranu). Albo jak działała navi (też inny układ). Różnice były w softach ale nie miało to wizualnych różnic.
Tak się przerzedziło ze względu na ceny ogłoszeń, czy to się powoli staje model kolekcjonerski?
Wszyscy oszczędzają, ale co dokładnie masz na myśli pisząc, że to największa oszczędność w dziejach tej firmy ?