Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Racja Radek typy modeli mi się pomyliły. Czas pokazał, że teraz ludzie na ulicy oglądają się bardziej za 155 niż za 156 a po prezentacji 156 nikt na 155 nawet nie spoglądał. Widać ,że stylistyka 156 ludziom podobała się krótko , a styl 155 okazał się ponadczasowy. Co do techniki to 155 była wtyle za 75, ale tak samo jak teraz Giulia tak samo auta typu 155 były dla marki być albo nie być.
A ja wam powiem, że ten samochód się podoba innym.
Dzisiaj pokazywałem w firmie zdjęcia osobom w wieku 30-40 lat i wszyscy prawie stwierdzili, że w końcu ładna Alfa.
Zegary jak w moim A6:-D uchwytów na kubki brak....oj ciężko będzie podbić Hameryke;-)
Działa. Przysyłają zwrotnie taką wiadomość:
[TD="width: 470, align: left"] Dear Grzegorz C. I would sincerely like to express my gratitude for the interest you have shown in Giulia Quadrifoglio.
I am delighted to tell you that, during Frankfurt International Motor Show, in September, you will be among the first to discover the most exclusive details of our latest great jewel.
I will also make sure that you receive personal updates on the privilege of pre-ordering Giulia Quadrifoglio.
Warmest regards
[/TD]
[TD="width: 65"][/TD]
[TD="colspan: 3"]
[/TD]
[TD="width: 65"][/TD]
[TD="width: 470, align: right"]Harald Wester![]()
CEO of Alfa Romeo
[/TD]
działa, działaJak to w Alfie - nie działa. Nie można kliknąć w przycisk, przynajmniej w IE...
Zegary jak w moim A6:-D uchwytów na kubki brak....oj ciężko będzie podbić Hameryke;-)
Pokrętła z Mazdy, wyświetlacz trochę mi zalatuje Lexem, czyli mix z trzech stron świata :-D![]()
30 tys. będzie za golasa 1.4 180KM, trochę drogo... A wersji 510KM nikt nie kupi.