[Brera] Białe marzenie, 1,75 TBI

Naklejki wymienię oczywiście. Znalazłem już za 40zl szt. Ile mam na poprawę dźwięku? Raczej chce się zamknąć w jakiejś rozsądnej kwocie ok 2tys.. Jeżeli miało być to więcej to nie w tym roku, budżet nie pozwala już szaleć:) Dzis pojezdzilem 5h i wszystko super, ale właśnie jakiegoś zadziornego klanku brakuje.

Witaj. Gratulacje wyboru jedynego słusznego modelu :P

co do wydechu
za 2,5 k zł Player zrobił pełny przelot z kwasówki i wygląda to naprawdę porządnie i jak na 2.4 jtdm zaczęło porządnie brzmieć ;)

2.4 ma jeden gar więcej i to już daje sporą przewagę... Osobiście będę bronił tych felg, które teraz masz.Są świetne!!! Kolor auta jeden z najlepszych jaki można wybrać. Gratuluję!

pewnie ze sa super
zwlaszcza w tym kolorze do bialej

Mi się również bardzo podobaja, wzór fajny, kolor idealnie pasuje, wiec cacy ;)

Nikt nie mówi, że są be, ale te z TI mi sie podobają, takie zestawienie też robi dobre wrażenie:

Załączniki

• 001je.jpg
    001je.jpg
    113.5 KB · Wyświetleń: 138
Ostatnia edycja:
Huberto na jakiej zasadzie działa zmienianie programowe dźwięku silnika??
Sama zmiana ilości mieszanki paliwowej dostarczanej do komory spalania powoduje zmianę dźwięku, nie wiem dokładnie jak to działa, oglądałem kiedyś program "amerykański" w którym gość podczas mapowania silnika ręcznego jakimś programem robił to też tak aby dźwięk wydobywający się z auta był jak najlepszy.
A efekt jego pracy przedstawiony w tym dokumencie był naprawdę dobry.

Robi, ale jak dla mnie trochę zbyt oklepane. :P

- - - Updated - - -

Sama zmiana ilości mieszanki paliwowej dostarczanej do komory spalania powoduje zmianę dźwięku, nie wiem dokładnie jak to działa, oglądałem kiedyś program "amerykański" w którym gość podczas mapowania silnika ręcznego jakimś programem robił to też tak aby dźwięk wydobywający się z auta był jak najlepszy.
A efekt jego pracy przedstawiony w tym dokumencie był naprawdę dobry.

O, to w sumie ciekawie.

Witaj. Gratulacje wyboru jedynego słusznego modelu :P

co do wydechu
za 2,5 k zł Player zrobił pełny przelot z kwasówki i wygląda to naprawdę porządnie i jak na 2.4 jtdm zaczęło porządnie brzmieć ;)
Po takim zabiegu nie jest za głośno w aucie bo mam 2.2 JTS i może też bym się pokusił na coś takiego ?

Fajno, że Wam się podoba, mi też :) Będę musiał bardziej uważać żeby nikt z Was mi jej nie zajumał :D Zobaczymy co Cinek powie na temat tego dźwięku po programie, niedługo powinni się zobaczyć :)

Śliczna!
Fakt aktualne felgi są niezłe, ale te od TI to już wyższa liga i niszczą :)
Zazdroszczę i pociechy z Włoszki!

to te 18" na zime
a na lato 19" ti

polecam :cool:

No, nie głupi pomysł :D Tylko trochę drogi :P

Amortyzatory
Powrót