• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[166] Pierwsza Alfa :)

Sorry, małe sprostowanie. Zapłaciłem 1400, ale tam był jeszcze olej + filtry. Sam rozrząd 800-900zł w tym z 200 robocizna.

Kumpel teraz na wiosnę robił rozrząd w 166 3-litrówce. W serwisie AR w Mławie równo 2 tys.

Kurcze mnie sie wydaje , że placilem mniej w 2009:( u nagórskiego w PZ. No właśnie sama robocizna w JTD droga ni epowinna byc bo tu filozofii nie ma za wielkiej. Trucha troche przeplaciles IMO. Jak bede w domu to musze fuckture odszukac ile mnie nagórski skasował w 2009. Ale z tego co pamietam czesci ja mu dawalem a on tylko za robote bral i moze stad moje przekonanie ze mniej placilem.

To że robocizna tańsza w dieslu to powinno być oczywiste. Ale że części kosztują tyle samo (to znaczy w jtd tak drogo) to jestem w szoku.

Po pierwsze pewnie cena z pompą, a po drugie to chyba zawyżona. Do V6 bez pompy ledwo w 650 można się zmieścić.

Witam panowie ... po 3 tyg urzytkowania jestem zmuszony niunie odstawic wiadomo praca za granica przez ten okres czasu nie zawiodla ani razu... irytujace sprawy to wycie oleju z okolicy filtra (kumpel juz wie gdzie) brak centralnego zamka (brak przyczyny) i brak oswietlenia po otwarciu drzwi ( okolice ics suche) jk wroce perelka dalej bedzie zwiedzac wielkopolske :) juz mam w planie wyjazd do koszalina ciekawe czy da rade ... srednie spalanie na vervie 7 ltr :P

Amortyzatory
Powrót