• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[166] Pierwsza Alfa :)

Monets

Nowy
Auto
166
Witam chcialem pokazac wam moj nowy nabytek :) pozniej wrzuce wiecej fot :)
attachment.php

Załączniki

• IMG_7552.jpg
    IMG_7552.jpg
    117.3 KB · Wyświetleń: 408
Witaj Kolego w "klubie".Dawaj też opis wozu:victory:

Dokładnie bo jedna fotka i parę słów to stanowczo za mało jak na 166:)

Witamy witamy w gronie posiadaczy Alfy 166 :) Bezawaryjnej jazdy i dbaj o nią :) Alfa z głogowa prawda?? Też się na nią czaiłem gdy moja zawiodła ale odpusciłem :P

Tak Alfa z Głogowa od marca juz meczylem faceta zeby ja zostawil dla mnie, kolor nero vulcano silnik 2,4 Jtd 136km kremowa skóra w srodku , wyposażenie 4 x el,szyby,lusterka,tronic,kiera drewno, jakies dokladki, centralny (wiadomo),pół eletryczne fotele, zrobie ładne fotki w plenerze i dorzuce :) cena jaka wydalem to 5700zł warto?

Gratuluję nabytku :) felgi chyba identyczne jak owczar ma?
Z przodu jakaś dokładka i nic więcej po jednym zdjęciu nie można powiedzieć :P

Co to? :)

cena jaka wydalem to 5700zł warto?
To Ty nam powiesz po paru miesiącach :) generalnie cena niska. Ale jak to początek produkcji to ujdzie. Mogłeś mieć fart. A może nie - jak czesios. Życzę powodzenia i może do spotkania. Widzę parę 166 jest w okolicach wrocka to może jakieś letnie spotkanie udałoby się zapiąć.

Gratulacje dla kolegi. Ja te z osobiscie kojarze to autko- wisialo troche na portalach a pamietam je wlasnie przez specyficzny kolor zaciskow. Cena nie jest wysoka, ale przygotuj sie ze bedziesz musial w nia troche kasy i milosci wpakowac przez pierwszych kilka miesiecy, jak to zwykle bywa z tak wiekowymi autami. Czekamy na wiecej fotek. Silnik mamy taki sam wiec po 6 latach posiadania moge Ci powiedziec, że jezeli auto było dbane to silnik bezawaryjny.

Tomek, nie było ręcznych w 166 :) zawsze miały przynajmniej elektrycznie regulowane oparcie.

Dokładnie tak. Do tych "półelektrycznych" bywało czasem jeszcze podgrzewanie.

Wisiała chyba z rok na alledrogo, tak jak poprzednicy, zaciski i dokładka ją wyróżniały i chyba napis V6 z tyłu.
Gratuluję zakupu, oby nie okazała się skarbonką bo bardzo tania.

Takie powiedzmy pół elektryczne fotele to właśnie czesiu ma plus podgrzewanie ;-) co do 166 z tematu ładna no i zaciski się wyróżniają ;-)

Witam mam kilka malych problemow :) klocki tyl , rura dolotu powietrza do turbo do wymiany,za maly akumulator, jutro kolejne fitry wylatuja na nowe :) jak narazie nie ma głowy ktora sie nie obejrzy :D

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
tak jak obiecalem wiecej zdjec :) dzis po Spa i malych zabiegach filtrowy itd . :) jak narazie zadowolony troche dlugo kreci ale jest ok :)

Załączniki

• IMG_7566.jpg
    IMG_7566.jpg
    146.8 KB · Wyświetleń: 121
  • IMG_7567.jpg
    IMG_7567.jpg
    176.9 KB · Wyświetleń: 125
  • IMG_7568.jpg
    IMG_7568.jpg
    158.1 KB · Wyświetleń: 123
  • IMG_7569.jpg
    IMG_7569.jpg
    140.2 KB · Wyświetleń: 121
  • IMG_7570.jpg
    IMG_7570.jpg
    72.4 KB · Wyświetleń: 122
  • IMG_7571.jpg
    IMG_7571.jpg
    55.5 KB · Wyświetleń: 121
  • IMG_7572.jpg
    IMG_7572.jpg
    91.3 KB · Wyświetleń: 120
  • IMG_7573.jpg
    IMG_7573.jpg
    102.4 KB · Wyświetleń: 119
Czy mi się zdaję czy kogoś poniosła fantazja i na oznaczeniach z tyłu jest 3.2 V6? :D

Piękna Alfinka widze że koła z tyłu proste to kolejny plus :) bezawaryjnego uźytkowania :)

Jak za tą kasę to wygląda na prawdę fajnie, ale te 3.2 to przegięcie.

Masa, ja jakiś rok temu za rozrząd plus termostat płaciłem 1400zł.

Amortyzatory
Powrót